www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny energi.

12-02-29,

Idag har varit en riktigt bra dag enligt mig. Jag har fått ladda massa ny energi och det behövdes verkligen. Jag for ut till Lisa så vi gick en lååång promenad på ca 1,5 timme med de små liven i vagnarna. så himla mysigt och skönt att bara strosa på i det härliga vädret och surra. nånting jag tycker är jättehärligt och just idag var det mycket välbehövligt för humör och sinne. 

Sen for vi hem och då fick jag en snilleblixt för jag kände ju hur underbart vädret var så jag fråga om min kära sambo var sugen på att åka och grilla korv nånstans och dricka varm oboy! :) det ville han så vi drog iväg. Det är ju svårt o veta hur det skulle gå med Loke i farten men det gick bara fint, man fick hålla han undan från elden bara. Sen kunde han sitta i vagnen vi hade med oss och äta korv. så söt där han satt och sträckte sig efter små korvbitar.

Så jag har fått samla energi idag :) Känner mig på ett bra humör! Tänk att det bara behövs att få komma sig ut och göra nånting så blir man genast på bättre humör.






Åh vad jag älskar svartvita bilder.. det är så fint!

Jag vill skriva ut bilder när jag ser några jag tycker mycket om men blir genast påmind om att min kära fotoskrivare inte fungerar längre. Det tar emot, jag måste få kunna skriva ut bilder. Måste fixa detta snarast.

Hoppas ni har haft en bra dag ni också.

Kram.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Så bra att du tänkt på annat idag :) De behöver du verkligen får göra :) Vad mysigt att grilla korv o mysa på ute :)

2012-02-29 @ 23:05:23
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Marre

Ah vilken helt underbar ide- grilla med oboy och grilla falukorv! Du forstar hur avis jag ar.. FALUKORV OCH OBOY!!! Jattemysigt sag det ut o va.. skont med sanna dar harliga dagar nar allt ar pa topp! Har ar det sno storm.. sa nu ska jag ut och leka med vovven!! Puss plutten.. vi kan val horas pa sondag??

2012-03-02 @ 23:59:13
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!