www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny vecka, sista veckan.

12-02-20,

Nu är det sista veckan med plugget, HOPPAS ja verkligen! 28 Februari ska det in och då vill jag vara klar så man slipper dona med det där nå mer. är obeskrivligt less faktiskt, blir inge kul då man måste sitta dag ut och dag in med samma rapport som man läst massor. huvva. näe nu vill jag ha det bortgjort. Senaste tiden har vi suttit varenda kväll o pluggat, min helg var inte direkt spännande heller.. Jobb och plugg blev det, träffade knappt Adam o Loke alls. Men de vänder väl snart?!

Imorron träffa handledarna i skolan o se vad vi saknar, då stannar vi kvar i luleå och pluggar i bibblo där. Så vi verkligen får gjort allting och om vi behöver nå böcker så sitter vi ju där så :)

Nåja.

Nått roligare är ju att idag har jag haft en härlig dag i solen ute med Loke. Tänkte att han behövde få frisk luft trots att han e lite småsjuk, han har hosta och är slemmig i halsen. Men frisk luft behöver man juh :) O denna dag var ju underbar, blev två promenader då Frida o Cornelia kom förbi och så gick vi med vagnarna! Supermysigt med sällskap :)

Laddade precis in bilder från mobilen :) Blir lätt att man tar kort med den nu också.





Min lilla älskling som blivit så stor! Så kul när han kan gå omrking ute med skorna och allting i snön, fast han faller ju då och då men då får man hjälpa han upp bara så knatar han på igen! superglad :) Vi gick en bit hand i hand tillsammans... :)

 Annars så lär han sig väldigt mycket hela tiden här hemma och han härmar det man gör och älskar att busa! Ikväll sa vi, ska vi gå och bada? Då säger han BA... BABA och går mot grinden vi har till källaren och ropar BA BA.. Han älskar att bada så han blir ivrig och vill ner direkt :)

Han är van nu och klättra upp i soffan och så lägger han sig där och chillar :) Gullungen. Men då man försöker lägga sig och chilla med honom så får han fart igen och kryper runt där! Han har även upptäckt knapparna man tänder lampor med på sladden och där trycker han så dem tänds och släcks.. hel nöjd när han trycker på dem! Loke tokis.

Nu blire soffmys med film.

Skönt!

Hejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!