www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Då var man tillbaka.

12-01-22,

Idag har varit en seg dag men jag har ändå inte varit såå trött som jag trodde ja skulle vara. Vi kom iofs hem i bra tid igår från banketten. var himla trevligt men saknade dock lite spex och sånt där som vi är vana från skolan.. men jag o Helen hittade på vårt eget spex och skrattade kvällen lång så det var himla kul ändå :) Var många härliga garv!

Tänk att nu kanske man inte träffar dem i klassen på lääänge.. eller vissa kanske aldrig? ja, alla ska ut i arbetslivet och så. men nog kommer man hålla kontakt med några iaf. det vill man.

Var hemma idag och myste med Loke o Adam och sen vare dags för mig att bege mig iväg och jobba... ja fast bara på ICA, är tillbaka där nu och kommer jobba varannan helg. Men det är det värt tror ja, dels få komma ut lite och träffa folk och få betalt! Skönt att det är härliga arbetskamrater man jobbar med också, det gör det mycket lättare :) Är helnöjd nu att man INTE tar nå mer studielån utan tjänar mina EGNA pengar iform av mamma penning och kvantums helgjobb! Sen om man kan jobba inom förskolan nån dag här och var hade inte heller varit dumt, vi får se vad framtiden utvisar.

Är då glad att Adam o Loke fått lite egentid i helgen och det uppskattades även av Adam, han sa det innan lördagen att han ser framemot att jag ska åka iväg.. vaa`? säger jag då, schysst... Han ba, näe men då får jag egentid med Loke och kan dona på bara jag o honom :) Och ja är så fruktansvärt glad över att han känner så och VILL ha egentid och bara vara grabbarna tillsammans! Älskar er så.

Vilken underbar familj man har! Är otroligt tacksam..



Nu väntar sängen, gonatt.

Kommentarer
Postat av: Marre

Jaa va tur att du har Adam! Han ar bra han! Glad att du har hittat en san fin kille och att ni har det sa perfekt! Borjar langta efter egna barn nu!!!! Maste satta igang pa riktig hehe! Puss puss

2012-01-22 @ 23:10:02
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!