www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgen e nu slut.

12-01-08,

Ja helgen gick fort som attan men det var skönt att det blev en lång helg tillsammans med familjen. På lördagen var jag förvirrad och trodde de var söndag hela tiden så det var skönt med en extra dag. Idag har vi låtit Loke måla med fingerfärg, han var så söt med de kladdiga fingrarna! :) sen tog jag även ett hand- och fot avtryck från lillhjärtat nu då han är 1år! :) Har ju sen han var 1 månad så kan man jämföra :) Kul o ha kvar också! Våran storkille. Samtidigt som vi kladda så vill man ju fota också. Det är ett dilemma ibland, att jag vill samtidigt fota ALLTING och även filma, så jag glömmer att filma och fotar istället, samtidigt som man ska vara med i stunden med gubben.. ja de blev några kort iaf, ni kan få kika på ett.



Sen for vi på middag i Heden med hela gänget, himla kul. Jag for mest kring golven och busa med Loke o Hugo, dem var så söta tillsammans. Full fart.. och även där gick Loke till Mormor 10 steg utan att hålla i sig. Vår duktiga son som snart kommer gå omkring här hemma. shit pomfritt.



Nu har ja målat lite i hans rum, 2 små bin blev det. Har några figurer kvar nu men inte många. Snart klar, ska bli skönt och få in alla hans leksaker i ett rum så man slipper ha dem ÖVERALLT.

Nej nu sängen. Har haft en jättebra helg..

Var rädd om varandra och lev idag! Som uttrycket vi har på väggen i huset.

Dröm om morgondagen

Minns gårdagen

Lev idag

Gonatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!