www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Långhelg.

12-01-05,

Det blir en lite längre helg tillsammans för oss här hemma i och med att det är en röd dag imorron :) Och imorron är det min och älsklingens 5 års dag!! :) Vi kommer att mysa på ordentligt med middag ute och bio osv, eller kanske hyra film. vi får se. Loke ska få vara med mormor och morfar från middagen och sen sova hos dem! Det kommer kännas jättekonstigt igen, andra gången han sover borta från oss.. men de kommer gå bra. Han sover ju så pass bra så det är inga problem, mest konstigt för en själv. Men det kommer bli skönt att kunna se film med HÖG volym och sen sova ut på morron ordentligt! Så imorron kommer bli en mysdag. Förhoppsningsvis hinner vi med att träffa Jossan o Dylan också på förmiddagen, tror Loke är klar med sitt snoreri också! :) Ska höra med dem!

Har målat i Lokes rum lite också, det är lite kvar men nån gång så.. sen måste jag ju till Ikea för o kika på möbler och hyllplan o sånt! :)

Näe nu ska vi se nån film.

Kram. 

Kommentarer
Postat av: Marre

GRATTIS pa er stora dag!!!! Hoppas ni far en helt underbar bra dag!!!! Jag och Ryan borjade precis tanka och vi har varit gifta i 5 ar... hehe. Maste varit samma ar som du traffade Adam!!! Puss puss

2012-01-06 @ 04:11:20
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!