www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rycket hemma.

12-01-31,

Just det, idag är min lilla älskling 1 år och 1 månad gammal! :)

Jo idag har jag gjort ett litet ryck hemma, vill ju göra iordning massor och göra fint hemma! Har fått upp två tavlor i sovrummet, två tavlor i vardagsrummet, en ny gardinkappa i köket, gardiner till Lokes rum..
Jag har målat i Lokes rum massor och jag börjar se ljuset nu, har städat undan i hans rum och dammsugit.. Jag har målat svart i trappen till källaren där vi brukar ha ljus.. Jag har bytt badrumsmattor (tyckte inte blommorna passade och glömt ta bort dem från sommarn, ni ser.. inte hänt mycket här hemma på läääänge)... Men nu har jag ju ett nytt ryck och det är inte litet kan ja säga haha :)

Sen har jag sagt till Adam att snart ska vi måla köksluckorna vita! Åh de kommer bli fint. Mycket finare iaf. Sen har jag ett projekt att jag vill måla tv bänken vit. Då skulle den passa mycket bättre in i vardagsrummet.

Ja allt detta lyckades jag göra då Loke sov, både igår och idag...  tavlorna åkte upp då Loke var med och hjälpte till.. Skönt o kunna göra nått pyssel och doneri fast han e vaken!! Sen fick jag lite tid då Adam kommit hem också!

Det är så kuuuuuul :)

Bilder kommer en annan gång.

Nu ska jag slappa i soffan...

Btw, Är glad att några små ord kan göra så mkt inom en... Ibland behövs det inte mycket så blir man så glad.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Har också kommit i pysslar tagen här hemma :D Så roligt. Men hade varit roligare om man hade haft mer pengar o kunnat shoppa massa nya saker. ska göra en fotovägg med vet inte vart :)

2012-01-31 @ 21:27:35
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!