www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ser ljusare ut.

12-07-30,

Åh idag när vi var på vårdcentralen så kolla vi Lokes arm som vanligt och la nytt förband. Men så glad jag blev då det såg mycket mycket bättre ut.Är bara ett litet pyttesår nu som ska läka färdigt. Inte alls stort. Jag blev så glad så jag blev helt tårögd, höll på rinna tårar nedför kinderna men jag höll emot.... Vår lilla älskling, tänk om detta snart är över och vi kan slippa lägga om sår hela tiden. Gud så underbart de vore.

Vi ska iaf lägga om hemma nästa gång på onsdag och duscha med honom, han blir så glad då vi duschar, har varit svårt under denna period men vi har gjort så ofta vi kunnat.

Man blir så glad i hjärtat då det snart är läkt klart, usch så jobbigt denna period har varit, det har tyngt en så fruktansvärt.

Så nu ser det ljusare ut :)

Dagis för honom börjar ju om 2 veckor. Ska våran lill kille börja dagis? Neeee ja vill inte. Vill mysa med honom hemma hela tiiiiiiden, fast samtidigt är det nog inte många som har chans att mysa med sitt barn hemma så länge som jag gjort, 1 år och 8 månader :) Det har varit en underbar tid.
 
Lite bilder från igår på vår Björnsafari, ville se björn men de blev aldrig. Adam hade ju sett två små björnungar vid vägen till stugan för några dagar sen. Men jag o Loke fick inte skymta någon, attans! Men fin natur är det :)
 
 


Adam sa att vi kunde köpa mat från MAX, men när vi kom dit var det ingen där haha :)
 
 
Från vägen har vi sett detta lilla stenhus och nu var jag bara tvungen att fota det :) Visst är det gulligt?
 
 
 
Nu ska vi på äventyr till Storforsen :) Pussokram.

Ikea.

12-07-27,

Ja idag blev det en tripp till Ikea med min mamma o pappa. Himla kul och gå där o kika, vi var effektiva idag så vi var hemma redan klockan tre igen, iofs for vi klockan kvart över åtta också men det var skönt o komma hem och ha lite kvar av dagen också. På senaste har vi sprungit mycket om varandra jag o Adam så vi har knappt setts nå alls i veckan... så det ska bli skönt med en familje helg tillsammans :)

Köpte mest saker till Loke som vanligt :) men mindre än annars. Måste spara lite pengar också, är inte så rik just nu och jag ska snart betala andra halvan av resan till London. Har betalat hälften nu, alla flyg e bokade!! :)

Nyss har jag klippt gräset och snart ska jag ta mig en springtur på bandet :) Gladare idag btw.

 
 
 
 
Gullungen med sitt nya bord och stolar :) Ena stolen har Loke fått av sin mormor och morfar och den andra köpte jag på Ikea. Matten köpte ja också. Kul med lite nytt till hans rum.
 
Har även massa grejer som jag inte satt upp ännu till hans rum, ja vart ska man rymma allt? Han skulle redan behöva ett större rum hahaha!! :)
 
Hejs.
 
 
 

Luktar skit.

12-07-25,

Ja undrar hur många pussar ja kommer få ikväll? haha. Luktar surströmmning som tusan. Varit hos Frida och ätit. men shit vad gott det var, salt o gott. Jag börjar ju bli riktigt bra på äta surströmming. Tredje gången denna sommar. yepp.

Men blev lite less på mig själv. men så kan det gå. nåja! Det blir nog bra.

Imorron kommer min lärare hit, till mig haha. Får bjuda på nå fika :)

Sen ska jag jobba igen, ååh.. men de är sista dan på ett tag! Sen ska jag fortsätta njuta av familjelivet då älsklingen har semester denna vecka och 2 till :) wiho.

Känner mig på blandat humör, glad ena sekunden, less andra, sur tredje, sprallig andra, nervös... hmm trött?! Kanske bör gå o sova helt enkelt.

Är nog lite nervös för imorron. Usch besked är ju kul och få, om det är bra sånna.

Gonatt.

Jobb jobb.

12-07-24,

Idag har jag jobbat 10-18 i spelet. Väldigt motvilligt satte jag mig på cykeln i morse och cyklade dit. Ångrade nästan att jag tagit på mig extra passen som ja lovat sen länge tillbaka. Vill ju va med mina killar hemma. Men men det har gått jättebra och tiden har faktiskt gått fort. Det är som alltid nått o göra i spelet och det är skönt att vi faktiskt e två där också :) En del mysko kunde där idag också haha.
 
Men mina killar var o handlade av mig så då blev man glad. Hör man Loke ropa och peka på mig hehe sötnosen. Han fick lite mjukglass av mamma, då blev han glad. Så söt, vill ju bara att han ska va med mig i spelet då men de hade inte varit någon bra idé :P

Nåja, nu e man trött. Slumrade till då jag skulle lägga Loke. Det är så lätt hänt alltså, och så är man lagomt pigg sen då man ska gå ut ur sovrummet, näe då vill man bara ligga kvar. men nej, tänker tvinga Adam och se nått avsnitt av The american horror story som vi börjat se. Det blir faktiskt bättre Magda! :)

Imorron jobbar jag samma tid igen 10-18. Efter det blir det snabbt hem och byta om för att sedan fara till Frida och äta surströmming med henne, Magda och Emma. Gott ska de bli. Faktiskt. 3:e gången i år. eller i sommar :)
 

Min gullunge för ganska länge sedan..
 
Hejs.

Tråkigt.

12-07-23,

Ja det är tråkigt att känna sig besviken o less på en del alltså. Men men, då vet man ju iaf vart man ska ödsla energin! Kan man inte vara ärlig så är det så fegt. Och äkta vänner tar en för vad man är och inte vad dem tycker man ska vara! Kan man inte ta hela paketet så äre ju bara o skita i en. Thats it. USCH! Less på skitsnack bakom ens rygg, har fått nog av sånt, tappat en vän pga det så, men men iofs, var väl ingen bra vän eftersom de inte kan acceptera en eller måste ljuga om saker för att se bättre ut själv. Nä fy fasen.

Morr.

Nåja..

Njuter av min underbara FAMILJ och vi har det toppen :) älskar att vara lediga tillsammans. Adam har 3 veckor kvar av sin semester, så fruktansvärt underbart! De kunde ju gå bättre för Lokes arm att läka men :/ han har fått en infektion i såret på armen... blev riktigt ledsen då vi fick veta det i söndags. Känns så jobbigt, han har varit med om nog, det behöver inte hända honom nått mer och jag vill att det ska gå framåt. så jag har ont i mammahjärtat nu. Men han får äta antibiotika 10 dagar så är det väl över efter det. Men absolut inge kul, min älskade son. Men han är så sjukt duktig, varje gång vi är på omläggning vet han precis vad vi ska göra och han sträcker fram armen och håller den stilla och sitter och tittar. Himla intressant. Sjukt duktig..

Men vi njuter av ledigheter och ikväll ska vi på Palt middag till Adams morrmor. grymt gott ska det bli. Hemmagjord palt e smaskens.

Näe nu ska vi montera ihop vårat spring band!!! :) yey.

Hejs.

Hinna med mycket.

12-07-20,

Vi försöker hinna med så mycket vi kan under semestern, fast samtidigt ta det lugnt då och då :) Vi har varit med Richard, Johanna och Hugo och mina föräldrar till Hägnan i gammelstad. Superfint och mysigt var det. Som en liten kyrkby med massa gamla gårdar och hus, där vi satt och fikade mitt på dan. Sedan kunde småkillarna få kika på massa djur, kossor, grisar, får, getter, hästar, höns, kaniner m.m. :) Superkul för dem. Loke sprang omkring som en tokis :)

Får visa bilder senare, har inte laddat in dem på datorn ännu.

Loke har hunnit med att sova över hos Farmor o Farfar en natt också. det var himla tomt i sovrummet då vi skulle sova. Nästan jobbigt juh men de var skönt med sovmorron en dag iaf :) Sen på morgonen då vi inte hade Loke så satte jag mig o plugga, haha.. Superkul,nej men ett ont måste. Måste ju bli klar med skiten nångång. Annars vet ja inte hur detta ska gå. Adam for och spelade tennis.

Vi har varit till lekparken idag och gått på marknaden i stan :)

I helgen är det Boden Alive. Vet dock inte hur de kommer bli eftersom dem har flyttat Boden Alive till Arenan i år. Den är inte längre vid vattnet så där mysigt som det alltid har varit. Så vi får se då. Jag kanske ska gå dit ikväll med tjejerna men får se. Ibland känner jag mig jättesugen och ibland vill jag bara va hemma och mysa i soffan med en film. Man är inte nån ungdom längre känner jag. Plus att jag ska upp och jobba 7.30 imorron på ICA.

Så jag jobbar i helgen. Adam är med Loke tokis.

Lördag kväll ska vi iväg direkt efter jobbet till Adams mammas syster som fyller 60 år och har ordnat en stor fest. Vi ska dit och säga hej iaf :)

Nä nu ska jag göra mera nytta. Hejs.

Just det, vi har köpt ett LÖPBAND!! Fy fasen så nice. Nu ska det springas av. När jag nu blivit frisk. Denna förkylning vägrar släppa min kropp. Men så himla nice!!! Kilorna ska rasaaaaaaaaa! Iallafall 5 kg vill ja he bort.
 


Det BLÅ har vi  :)
 
Hejs.

Härliga sommardag.

12-07-17,

Idag har det varit riktigt varmt, på morron var det redan 18 grader och under dagen har det varit ca 23-24 grader! :) skönt! Vi har njutit av en lång familjefrukost och sen flängt runt lite med bilen i lite affärer. Loke har sprungit av sig lite energi också ute :) Han älskar verkligen och vara ute. Direkt man har honom i famnen och går ut så ska han ner och springa :) Sötnosen.

Då han vilade efter lunchen så låg jag o Adam ute i solen och jag åt jordgubbar :) mums! Jag somnade även i solstolen haha. Vaknade av att jag hörde mig själv snarka :) men skönt var det. Man hinner ju som inte sola så mycket annars med en liten plutt som springer runt överallt!

Sen blev det ut till Heden en sväng på Surströmmingsmiddag! Ätit det en gång i Heden tidigare och nu en andra gång. Det var faktiskt riktigt gott :) Jag lär mig! Haha vuxenpoäng! Tror det är allting till som gör det så gott. Tunnbrödsrulle med creme fraiche, rödlök, tomat, gräslök, potatis och gotta! Men satan så mycket flugor det kom för vi åt ute haha. Sen spelade vi kubb allihopa :)
 
 


   Lillebrorsan med favvograbbarna!
 
Mycket trevlig dag :)
 


Hela familjen :) Vi köpte dessa två plast stolar idag för 150 kr båda två :) Kan man ha både inne och ute. Loke tyckte om dem! (Jag ser ut som jag vet inte vad, men det får ni ta :P)
 
Nu slappa i soffan, sen sussa gott. Härligt med semester hela familjen, det gör mig glad.

Tiden går fort då man har roligt.

12-07-15,

Helgen har gått jättesnabbt tycker jag! Svosch så var den över..
Igår lördag så var vi hela familjen hemma och fick besök av mamma o pappa som var barnvakt åt Hugo så fick grabbarna leka! Sen middag och iväg till Lisa. Vi hade en superrolig kväll :) Vi surrade och åt godsaker hela kvällen. Hon hade gjort en räkbomb, med kex och färska räkor till, sjukt god var den!! :) Sen åt vi kladdkakemuffins med grädde och jordgubbar. Mums! Fast dem skulle ha varit kladdigare!

Sen blev de ut på Farmen för o se Takida! Vi klämde oss längre och längre fram så vi kunde digga med publiken :) dem var faktiskt riktigt bra live! De lät precis som låtarna på radion, grymmes alltså vilken röst han har! Sen festa vi vidare och dansade tills dem stängde, shit vad varmt de var där inne, vi dansa oss sjöblöta kan jag säga utan att överdriva!! :) Träningspass AB.
 


idag har vi varit på kalas för Johanna som fyllt år den 10e juli och Richard som snart fyller år 20 juli. Dem slog ihop och firade tillsammans. Grabbarna busade på och lekte lite överallt :) I sandlådan och inne och sprang omkring, kul när dem börjat leka mer och mer. Loke sa hela vägen i bilen påväg till dem, Gogo, gogo.. Det är alltså (Hugo) :) Sötnos.

Jag är inte helt hundra med min förkylning ännu och hostar lite då och då.. hua, hoppas den är över snart.

Nu e jag helt slut och Loke sover nog snart, då blire slappa i soffan framför en film.

Hoppas ni haft en bra helg. Det har jag! :)

Nu hoppas jag snart de vänder.

12-07-10,

Ja jag tycker det ska vända nu för oss, med oturen till TUR istället. Tycker de mesta har varit skit på senaste. Lite jobbigt faktiskt. Våran bil har dött helt plötsligt då Adam var iväg och fiskade. Lagomt skoj sådär. Jag har tjorv med försäkringskassan, himla kul. Det måste ordnas. Jag blir såklart förkyld då man bara vill ut och springa hela tiden, fast inte snorig, ont i halsen. Men idag sprang jag ändå och det gick ovanligt bra. Orkade 3,4 km. Så det tar sig, snart ska jag orka 2 varv på pampas.

Loke är inne i nån trots period känns de som, ofta är det som att ingenting man gör blir bra, allting är fel och det känns ju såklart i hjärtat. Jobbigt, man vill ju att ens lilla hjärta ska va glad och inte ledsen och frustrerad, men tror han har fler tänder på gång också. Han äter inte lika bra som förut så måltiderna är det si sådär med...

Och inge kul att denna sommar blev som de blev för Loke, varma kläder, kan inte bada, går ju inte att dushca honom heller utan vi får torka av och försöka tvätta honom... Han får värmeutslag osv.

Ja detta var ett klagoinlägg haha. Sen har man c-uppsatsen på det. tjoohooo. Livet leker?! Nä just nu är det tufft men jag hoppas det vänder snart som sagt.

Nästa vecka har Adam iaf 4 veckors semester, då ska det väl ändå vända och vi kan göra roliga saker! :)

Jo en rolig sak, jag vann ett års kort på Leos lekland! Himla grymt, så när vi får det så kan vi ju hänga på Leos hela tiden hihi. Det älskar Loke juh.
 


Näpp nu e mamma trött, blir och läsa lite i soffan och sen sussa.



Hejs. Bring me som luck! Älskar dig min son!
 

Helgen gick fort.

12-07-08,

Ja helgen gick visst fort, men det gör den ju då man jobbar också. Har varit mycket folk så det har gått undan ändå. Rätt skönt. Men ännu skönare att den är över haha.. Fick dock ett extrapass på tisdag som jag ska jobba men de funkar, var ett kort pass! :)

Annars vill jag ju verkligen va ledig med hela familjen, för det är inte så länge kvar till mitt lilla hjärta ska börja förskolan... åååååh... gör ont i hela kroppen, vill mysa med han hela tiden själv juh! Fasen åh.

Så försöka njuta av tiden och samtidigt göra det jag måste göra. vissa tråkigheter också.

Suck. En del som måste ordnas nu. Blir gode stressad av allting. Och nu e jag himla trött så nu skriver jag inge mer för då blir det inte mycket roligt här inte... haha.

Gonatt.

Busande.

12-07-05,

Idag blev det bus på Leos med kusin Hugo o familj :) Det är alltid uppskattat. Jag tänkte tidigare att de skulle säkert inte gå eftersom Lokes sår, men här hemma så far han ju runt som vanligt och när vi varit i lekparker har han klättrat på och tyckt det varit jättekul så vi tänkte att de inte borde vara nå problem att fara på Leos heller och det var det inte :) Han var överlycklig och sprang runt, klättrade och åkte rutschkana efter rutschkana :) gud, man var helt svettig efteråt, värsta träningspasset haha... men kul var det.

Vi åt middag där också jag Adam o Loke, brorsan o dem åkte hem. Sen åkte vi hem efter det.

Adam är och spelar tennis i värmen, tror de varit molnfritt idag med hela dan, så skönt med sommarkänslor nu. Hoppas de håller i sig men i helgen ska ja ju jobba. Men de är det värt, 5000 kr på två dagar, inte illa de inte :)

Tog bilder med mobilen på Leos så dem har jag inte fått in ännu. Här kommer några andra bilder. Då jag klippte Loke igår, jättemycket bättre blev det. Gud så långhårig han var.

 
Jag o mitt älskade lilla hjärta. Du är det finaste vi har.
 
Ha en trevlig kväll.

Sol o varmt.

12-07-03,

Idag har det varit fint bäder och 20 grader, så himla skönt :) Vi har varit iväg till storheden en sväng, jag hitta lite kläder bland annat. Sen har vi suttit ute i solen jag o älsklingen medans lilla hjärtat sov inne. Skönt o bara njuta av värmen och läsa en bra bok. Känns nästan som utlandet haha, och det är ganska perfekt att man bara solar ca en timme mitt på dan så man inte bränner sig :) Sen efter det gick Adam en promenad med Loke och lekte medans jag for och sprang med Tessi. så skönt de var. men VARMT! Shit alltså, inte lite röd i fejjan man var när man var klar. haha.

Men skönt. det är så skönt efteråt. Hon tyckte inte jag skulle köra för hårt, för ja undra om man ska springa varannan dag eller vila längre och hon sa i början ska man nog springa två dar i veckan och sen öka. så vi springer nästa gång på fredag! jag vill ändå köra 3 gånger i veckan iaf. det känns bra. :) sen tyckte hon även jag skulle köra intervaller och det ska jag framöver. Förbränner bättre och längre under dagen! och på pampas har man ju perfekta stolpar att följa då man kör intervaller så det ska vi prova! :)

Yey helt peppad, känns så bra. Förlåt om jag tjatar om träning men blir glad av att orka börja och hitta inspiration igen, har varit så mycket jobbigt hela tiden och alltid dykt upp nått elände. Plus att man får en liten stund för sig själv, lite egentid iaf.

Annars så hoppas jag snart att det läkt färdig för min älskling, hoppas jag då på iallfall. Har tagit länge nu...1 månad sen det hände.... Imorrn ska vi på björknäs igen. På armen vill de inte riktigt läka helt. På benet är det rosa nu och vätskar knappt nått utan mest torrt och det är som ett skrapsår ungefär. På bröstet är det knappt nått rött alls, inte ens rosa, lite lite grann och man ser ju att det är förändringar i huden på honom men vi smörjer med vaselin där så huden hålls mjuk annars kan det klia och strama för honom... huvva, inte kul att det blivit såhär, känns så himla jobbigt, vill bara gråta vissa stunder, hujja.. min lilla älskling, trodde aldrig nått sånt här skulle hända.. :(
 
Ibland känns det som att jag inte bryr mig i vädret nu under denna sommar eftersom Loke inte kan bada eller vara alltför mycket i sand eftersom han har sår som ska läka. Så denna sommar känns lite skit men klart man kan njuta av dagarna ändå tillsammans och vara ute. Det är blandade känslor där. Vi tar vara på dagarna ändå men han måste ju ha långärmat och långbyxor helst, annars far han och kliar eller drar upp det vi lagt om.

men som sagt, vi kämpar på.... men det har satt sina spår i en kan man lugnt säga, de kommer och går hur man känner.
 
    

Nej nu väntar jag på min darling som kommer hem från träning strax, då blire film o mys.

Annars äre full rulle om dagarna och jag älskar att ha semester hela familjen! Ta dagarna som dem kommer och bara njuta.

Hejs.

Myskväll.

12-06-30,

Igår var vi iväg på dan och handlade nya skåpslucks handtag eftersom dem förra hade tagit slut i kollektionen, så vi köpte en bunt nya som nu är på plats. Nu är det bara nederskåpen som ska målas. Sen ska såklart kaklet också målas, enligt min mening :) svart! De skriver vi upp på listan haha..

Efter lunch for ja o Mia och handlade inför kvällen och jag for dit kring sex. Vi åt hemmagjord skagenröra (skiiiiiiiitgoooooooood) och bakad potatis, bagetter (som vi iofs glömde att vi hade), sallad och gott att dricka! :) Sen blev de surr kvällen lång. Mycket trevligt var det :) De måste vi göra om snart igen, får inte gå så länge mellan gångerna tjejer! Det blev även en sväng ut till Bränna. Där var de rätt mycket folk faktiskt men jag var rätt trött så vi satt ett tag och surra och sen taxi hem.

Tur att jag fick sovmorron idag! Adam och Loke hade varit på promenad och handlat och så medans jag fick sova! Så skönt :) Efter lunch idag for vi till Kribbs och Carro för att fira deras söta dotter Amie som fyllde 2 år! :) Hon fick av Loke pyssel att greja på med, halsbands pyssel! Hon gillar att pyssla och göra armband och halsband sötnosen. Så de var mycket trevligt.

Nu e jag himla trött dock, varit ut och sprungit också efter middagen! Men oj så skönt de är efteråt, känns så bra! Känns som att, då får man ändå äta vanligt och gott ibland , bara man håller i springandet! På tisdag är nästan sväng och då skulle Tessi med! :) wiiii.

Trött men glad mamma idag :)

Hejs.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0