www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nu hoppas jag snart de vänder.

12-07-10,

Ja jag tycker det ska vända nu för oss, med oturen till TUR istället. Tycker de mesta har varit skit på senaste. Lite jobbigt faktiskt. Våran bil har dött helt plötsligt då Adam var iväg och fiskade. Lagomt skoj sådär. Jag har tjorv med försäkringskassan, himla kul. Det måste ordnas. Jag blir såklart förkyld då man bara vill ut och springa hela tiden, fast inte snorig, ont i halsen. Men idag sprang jag ändå och det gick ovanligt bra. Orkade 3,4 km. Så det tar sig, snart ska jag orka 2 varv på pampas.

Loke är inne i nån trots period känns de som, ofta är det som att ingenting man gör blir bra, allting är fel och det känns ju såklart i hjärtat. Jobbigt, man vill ju att ens lilla hjärta ska va glad och inte ledsen och frustrerad, men tror han har fler tänder på gång också. Han äter inte lika bra som förut så måltiderna är det si sådär med...

Och inge kul att denna sommar blev som de blev för Loke, varma kläder, kan inte bada, går ju inte att dushca honom heller utan vi får torka av och försöka tvätta honom... Han får värmeutslag osv.

Ja detta var ett klagoinlägg haha. Sen har man c-uppsatsen på det. tjoohooo. Livet leker?! Nä just nu är det tufft men jag hoppas det vänder snart som sagt.

Nästa vecka har Adam iaf 4 veckors semester, då ska det väl ändå vända och vi kan göra roliga saker! :)

Jo en rolig sak, jag vann ett års kort på Leos lekland! Himla grymt, så när vi får det så kan vi ju hänga på Leos hela tiden hihi. Det älskar Loke juh.
 


Näpp nu e mamma trött, blir och läsa lite i soffan och sen sussa.



Hejs. Bring me som luck! Älskar dig min son!
 
Kommentarer
Postat av: Marre

Hej gumman! Usch va trakigt att allt ga snett :( Inge kul alls! Man blir sa less nar det ena efter det andra ska gorma! Hoppas oturen vander och ni far en helt toppen semester! Mysa och njuta och ta vara pa det som ar kvar av sommaren! Jag tror det kommer bli toppen! 4 veckor semester ar ju helt underbart! Super avis!!! Puss puss

2012-07-15 @ 03:51:24
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!