www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tiden går fort då man har roligt.

12-07-15,

Helgen har gått jättesnabbt tycker jag! Svosch så var den över..
Igår lördag så var vi hela familjen hemma och fick besök av mamma o pappa som var barnvakt åt Hugo så fick grabbarna leka! Sen middag och iväg till Lisa. Vi hade en superrolig kväll :) Vi surrade och åt godsaker hela kvällen. Hon hade gjort en räkbomb, med kex och färska räkor till, sjukt god var den!! :) Sen åt vi kladdkakemuffins med grädde och jordgubbar. Mums! Fast dem skulle ha varit kladdigare!

Sen blev de ut på Farmen för o se Takida! Vi klämde oss längre och längre fram så vi kunde digga med publiken :) dem var faktiskt riktigt bra live! De lät precis som låtarna på radion, grymmes alltså vilken röst han har! Sen festa vi vidare och dansade tills dem stängde, shit vad varmt de var där inne, vi dansa oss sjöblöta kan jag säga utan att överdriva!! :) Träningspass AB.
 


idag har vi varit på kalas för Johanna som fyllt år den 10e juli och Richard som snart fyller år 20 juli. Dem slog ihop och firade tillsammans. Grabbarna busade på och lekte lite överallt :) I sandlådan och inne och sprang omkring, kul när dem börjat leka mer och mer. Loke sa hela vägen i bilen påväg till dem, Gogo, gogo.. Det är alltså (Hugo) :) Sötnos.

Jag är inte helt hundra med min förkylning ännu och hostar lite då och då.. hua, hoppas den är över snart.

Nu e jag helt slut och Loke sover nog snart, då blire slappa i soffan framför en film.

Hoppas ni haft en bra helg. Det har jag! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!