www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag!

12-06-29,

Fredag idag och det har varit soligt ute! Mycket skönt. Jag fick mig en sovmorron idag, mycket skönt. Loke vaknade inte förrän halv nio, det är riktig sovmorron de. Alltid annars vaknar han kring halv sju, ibland tidigare.

Vi har varit ute idag och lekt på gården och donat. Senare har vi varit och lagt om hans sår. Längtar tills de har läkt färdigt och vi slipper dit. Vår lilla hjälte som får stå ut med allt jox. Han är då bäst.

Adam har nu en vecka semester wiihooo, sen måste han avbryta semestern och jobba 1 vecka...men efter den har han sen 4 veckor ledigt med oss!! Kommer bli underbart härligt :) Då är det mycket roligare att vara hemma tillsammans, hitta på grejer, fara med bilen, strosa runt lite överallt och busa med lillemannen. Åh vad jag längtar. Men nu har vi ju en vecka framför oss först :) Får se vad vi ska hitta på.

Tagit oss en kvällsprommis och hyrt en film i kvällsolen! Riktigt skönt. Vi ska se en film som heter Genvägen, nån thriller, hoppas den e bra.

Längtar faktiskt till jag ska ut och springa nästa gång, vill bli av med några kilon nu, less på att stå still hela tiden. Vill bli av med 5 kg åtminstone! De borde inte vara alltför svårt, men man måste ju bara bestämma sig och verkligen träna också, jag vill helst inte ändra så mycket i kosten, utan träna såklart. Men undvika fikabröd och godis och socker kan man ju försöka iallafall.

Nu ska vi mysa på med film! Trevlig fredag allihop! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!