www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgen!

12-06-18,

Lördagen var fullspäckad för oss.. På dan handlade vi och städade hemma, då Loke hade sovit förmiddag så bar det iväg på kalas för Hugo som fyllt 2 år! :) Himla kul var det och toppen väder. som utomlands :) Vi lekte, sprang på gräset, spelade boll, åt tårta, gungade m.m. Så härligt när de är så fint väder!

Vi får dock vara försiktig med Loke i solen så vi smörjde honom extra på hakan där han nu e lite rosa av skadan.

Efter kalaset brummade vi hemmåt för att slänga in en potatisgratäng och invänta gäster. Mina föräldrar tog med sig Loke till Heden för han skulle sova där hos dem på natten. De var vemodigt att lämna honom som vanligt haha.. man e så mesig. Stundtals kändes de bra men ibland så saknade man han mest! Men så är de juh.. Men med tanke på att vi skulle ha middagsgäster och sen gå iväg på travet och så, så kändes det lika bra. Ingen av oss hade nog orkat upp tidigt dan efter heller för o leka med Loke. Nångång får man unna sig.

Det var jag, Adam, Carro o Cribbs, Palo, Henke och Tomas som var hos oss och åt grillat o gjorde trav. Sen var vi på travet och hade faktiskt himla kul :) Sen for vi mot Bränna då de var slut. Även där hade vi skitkul, dansa och tjoade! Träffade Madga o Mats, Tessi och Johan som vi var med ute!! Skitkul hade vi :)

Sen lite rönnbäcks och hemmåt. skit vad trött man var. Man e ju inte van! Vi la oss vid 4 och vaknade kring 12.. For ut till Heden och surra med mina föräldrar och för att hämta Loke kring 14..

Söndagen bestod alltså inte av så mycket fart o fläkt utan den var gode seg! Men min mage var ovanligt bra så jag var sjukt glad att jag kunde gå omkring och äta och sånt. Brukar ja ju inte kunna i vanliga fall men nu vare ju iofs länge sen man drack haha :P

Oj va långt det blev...

Åh nu e vi hemkomna från Sjukhuset, varit o lakt om hans sår och denna gång slapp han bli nedsövd tack o lov. Det gick jättebra, var lite jobbigt då de drog bort plåstrena men annars skötte han sig utmärkt gullenosen.

Nu sover han och jag vart lite sprallig just nu.. Hoho.. spännande!

Nej måste ringa försäkringskassan också. suck.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!