www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Underbara vardag.

12-06-12,

Vad man uppskattar vardagen ännu mer nu efter detta hänt. Att bara få vara hemma tillsammans och göra det man brukar göra. I uppsala hade vi ju ingenting med oss, varken kläder eller nånting. Mest saker till Loke, de var det jag hann trycka ner i hans väska då vi for. Han går alltid först, så är det juh!

Vår överlevnad var en vagn vi fick låna där borta på sjukhuset så vi kunde komma oss ut. Då Loke ändå visade sig vara rätt okej och lekte och vill göra saker så var de räddningen. Promenader, promenader och promenader. Mot stan, mot parker och en dag såg vi massa får och Loke satt i vagnen och sa; Bäää... Bäää..
Sötnosen!

Så nu när vi är hemma och man är i sitt hus, så uppskattar man verkligen allt man har tillgång till. Och även att han inte är frisk ännu från detta så gör hemma miljön att man själv mår så mycket bättre, och även Loke såklart som får vara i sitt rum o leka med sina grejer.

Promenad tog vi oss idag , så skönt och varmt ute. Nu sover lillprinsen och Adam har varit tvungen att börja jobba igen idag för att en arbetskompis går på semester. Jag och Loke är inne i vardagen igen och jag älskar det!
Njuter till max av att vara han och jag, såklart saknar vi pappa men livet rullar ju på och man har ju vissa saker man måste göra så.

Älskade vardag!

Igår föresten på sjukhuset, jag skulle uppdatera om det också. Så sövdes han ner för att lägga om bandaget på armen och på bröstet. Bröstet såg jättefint ut och är endast rosa nu, inga sår eller skorpor så det får vi smörja hemifrån och sätta lite bomull som skyddar så han inte får ont då han tar i med bröstet i saker då han leker. Armen hade läkt mestadels, men de var fläckar kvar där huden inte hade läkt så det hoppas vi att den gör framöver, all hud ska ju fästa på armen som är tagen från benet. Men ännu har de bara gått 5 dagar sen operationen så läkaren sa att de kommer läka framöver. På fredag är nästa omläggning och förhoppningsvis sista gången de behöver söva ner honom. De måste göra de för att små barn rör sig ju så mycket så han hade nog aldrig legat still mer än nån sekund...

Vår lilla kämpe, otroligt stolt över honom, hur han fixar detta så pass bra!



Jag o Loke på en av våra promenader i Uppsala, här vid svandammen.

Nu göra lite nytta här hemma. Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!