www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rensning.

12-03-20,

Idag har jag o Loke rensat bland mammas kläder :) jag rev fram massor med kläder och Loke sprang runt med dem lite här och var och gav dem till mig o donade på. Han tyckte även det var superkul att sitta i klädkorgarna som jag drog ut på golvet :) Jag fick rensat bort lite gravidkläder som jag inte direkt behöver nu! Även resnat bland Lokes kläder och jösses vad kläder det var. Måååånga påsar blev det som for ner till källaren. Tittade på dem när jag packade ner dem.. tänk att han varit så liten, ofattbart nu att han har kunnat ha dem där små kläderna i storlek 50-56 :) supersöta så det ska vi spara.

Har dock en hel del kvar att rensa men lite fick vi gjort tillsammans iaf :)

Sen har vi ätit middag hela familjen, lax och potatisgratäng. Efter det blev det en sväng till brorsan o Johanna o Hugo som nu flyttat in i deras hus. Trevlig för killarna med lite bus! När Hugo skulle ta sitt kvällsbad så ville såklart Loke också bada, han älskar ju att bada.. så när han inte fick det börja han storböla, stackarn hihi!
Men då skulle vi precis fara så.

Varit en bra dag. Även fått lite MaryKay prylar i brevlådan, som jag klickade hem igår kväll. Det gick undan! Tack för det :)



Nu ska jag ta det lugnt och slappa!

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!