www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fullt upp kan man lugnt säga.

12-05-30,

Ja här är det full rulle hela dagarna. Aktivera Loke med roliga saker hela dagarna och när han sover försöker jag göra nån nytta här hemma, oftast iaf. Ibland sover jag med honom då jag e så himla trött eftersom han vaknar klockan sex på morron. Huuuuua..Tänk när han sov till åtta, nio.. Det var tider det :P

Sen om kvällarna så har jag donat på i trädgården, fixat mera gräs på de plättar som varit jordiga då vi tog bort träden där tidigare. så nu hoppas vi de kommer mera fint gräs :) Sen rensat landet. Ska sätta frön där snart, kanske imorron?



Loke hjälpte mamma rensa lite av landet igår :) Tills han fick jord i munnen och var helt brun!

Idag på dan har jag o Magda varit och handlat SUSHI! gud så gott, som vanligt :) Sen har vi pysslat. Hon har pysslat med prismor o häng smycken och jag har målat på en grej som jag senare kommer sätta på väggen, ja om den nu blir bra dvs :) men rätt kul att testa nått nytt pyssel också. Lite less på scrapbooking faktiskt. just nu iaf.



Och ikväll har jag hunnit med att måla ett grundvarv med vit färg på vår kommande grind vi ska ha här ute, just när man kommer in vid bron så inte Loke springer ut i vägen för det kör ju ändå en del bilar där och missar man att kolla honom en sekund så kan det hända otäcka grejer. Så sätter hellre en liten grind så kan vi slappna av mer i sommar också :) Skönt för oss alla.



Tänk vad allt blir mycket snyggare när det är VITT :)

Nu ska jag andas och slappa i soffan!!

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Allt blir snyggt med vitt!! Funderade pa en grej.. ar Loke blond?!

2012-05-31 @ 02:21:01
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!