www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vårruset!

12-05-25,

Idag har det varit strålande väder igen och kring 20 grader, så grymt nice. Jag o Loke har varit och lekt i lekparken och han älskar det. Han tycker jättemycket om att vara ute, så kul att se. Så de kommer bli en bra sommar och att kunna vara ute massvis!

Var inte alls taggad på att springa Vårruset tidigare idag, hade tänkt tanken att skita i det också, för sen i morse har jag haft ont på vänster sida i ryggen, känns som nån nerv eller muskel som är i kläm, superjobbigt. Har inte gått över än men men, tog mig till vårruset iaf och sprang! :) Var fyra startled. De som springer under 30 minuter skulle stå längst fram, haha nej där kan man ju inte stå. Nästa var Jogga och de var dem som visste man orkade jogga 5 km, sen vare Strosa och då var de blanda gå och jogga och sen sista ledet var att gå.

Jag tog mod vid mig och ställde mig vid Jogga och orkade faktiskt jogga hela vägen :) Är superimponerad av mig själv, tänk vad man orkar om man bara blir lite pushad och peppad. Jag sprang 5 km på 32 min. Så det var nästan så att jag hade kunnat klasificera mig till de första ledet till o med. wooohoo.. :)



3400 kvinnor sprang vårruset ikväll. Den som var snabbast och vann sprang på 17 min. Hujja!

Så nu vet jag ju att jag klarar av mer än jag tror själv, så nu när jag ska springa själv så ska jag ha de i åtanken åtminstone och inte sluta då jag tycker det är lite tungt bara! Pepp till mig själv :)

Nä det var himla kul, efter det satt vi och åt picknick, bröd, lax, potatissallad, juice, banan m.m. Gott.

Sen bar de hemmåt, nu e jag gode trött o kommer sova gott. Imorron väntar jobb tidigt.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!