www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Börjar bli bättre?!

12-11-14,

Ja idag har vi börjat må bättre iaf. Jag jobbade på förskolan i Måndags och far hem för att snabbt slänga i mig lite mat, innan personalmötet med all info om hur verksamheten kommer bli framöver med nybygget och allting, vart man ska bli placerad och massa som jag längtat efter att få veta. Jo vad händer? Jag ska ta första tuggan av maten men har superont i magen, springer på toa och ja ni förstår. Kräks. Hujja! Kommer ut från toan och frågar Adam om han ska fly fältet fort som tusan eller om jag ska slänga mig ner i källaren, så han kanske slipper. Adam hade Beab på ingång med jobbet, vilket gör att man MÅSTE vara på jobbet.

Äsch de var redan kört tyckte han så då började det. Jag missa såklart mötet och ringde o berätta det. Fick iaf veta hur jag kommer att jobba framöver och vart supernöjd, precis som jag hade önskat. Kommer jobba med 4 åringarna fram till hösten 2013 tillsammans med Helene och Ellinor, de kommer bli grymt! :) Sen när vi haft 4 åringarna fram till hösten så börjar vi med inskolningar för 1 åringarna hösten 2013! :) Så kommer de rulla på!

Några timmar senare på kvällen fick Adam kräksjukan, haha det slår aldrig fel att vi ligger samtidigt och kräks! De har vi gjort nu senaste 3 gångerna vi haft det. Vi springer varannan gång på toa och skrattar åt vårt elände! Låg i soffan hela tiden och sprang till toan då och då.

Tisdagen var vi hemma allihopa, Loke var den enda som var pigg. Han lekte på och greja, underbara älskling som fick stå ut med oss den dan. Vi rörde oss knappt från soffan och vi tog in Lokes leksaker till vardagsrummet. Han var så sjukt duktig, klagade aldrig och vi såg på film mest hela dan :) Du är bäst Loketokis!

Idag onsdag var Adam tvungen att jobba, tur att han kände sig bättre iaf. men har varit tungt för honom. Jag o Loke har grejat på hemma, städat och tvättat och diskat. Gud så jag svettats av det. Har inga krafter i kroppen. Vägde mig igår, hade gått ner 2 kg! haha.. säkert för att man tömt hela kroppen.

Vi var ute en sväng iaf för att få frisk luft, var himla skönt! Till en lekpark så Loke fick leka av sig lite. Men min mage e knasig ändå.
 
 

Nåja imorron ska jag fara o jobba, Hoppas det går fint. För efter jobbet så är vi bjudna på Panelen med jobbet!! :) Så de vill ja inte missa. Gooooooomat och surr med nya kollegorna! NICE!

Nu ska jag slappa i soffan! De var det om kräksjukan de. Nya tag nu :)

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Huvva :( Jag mår illa av att bara läsa. Synd att man alltid går upp dem där kilona man tappar. sist jag hade magsjuka så gick jag ner lite mer än 4kg och gick upp 5 kg sen. hahaha.

Vi måste ta o ses snart och äta sushi :D
Hoppas filmen var bra :D

2012-11-14 @ 23:15:07
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Magdalena

Hej gumman. Tänkte bara skriva att jag bytt blogg. berättar mer om de sen :D

2012-11-15 @ 23:23:58
URL: http://magdalenaledin.myshowroom.se
Postat av: Marre

Oj hehe! Kraksjukan ar ju sjukt hemskt men du fick det att lata lite roligt anda, du och Adam dackandes i soffan! Hoppas det gar over fort och att du far njuta av Panelen.. FY VA AVIS! Nar jag kommer hem nasta gang sa ar det anda jag tanker gora ATA MAT!!! Hahaha! Tur att Loke var en riktig kampe nar ni var sjuka.. blev inte han na sjuk??? KRAM KRAM

2012-11-16 @ 04:58:30
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!