www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag imorron!

12-11-22,

Imorgon är det fredag, jippi! Skönt med helg, och på lördag är det Personalfest med Ica gänget :) Undra vart de bär av denna gång?! Spännande. hoppas dock på att det går bättre att ta sig hem denna gång hihi! Har ännu ingen aning vad jag ska ha på mig, imorron kommer förhoppningsvis några klänningar med posten så hinner jag prova dem iaf, annars får de blir nått jag har. Men man vill ju som alltid ha nått nytt, som man helst inte ens använt en gång. Varför är man så? :)

Nyss har jag sprungit på bandet, gud så jobbigt men skönt nu efter. Måste göra det till en kontinuerlig runda. så känns de ju bättre då man orkar mer och mer.

Annars går det bra på jobbet, de rullar på och jag har nog lärt mig nu alla namn på barnen och hur dem är osv. Känns ju bättre då man får mer koll på läget och rutiner m.m. Så de är riktigt kul :) Trivs som fisken i vattnet.

Ikväll blir det att se Uppfinnarna på tv kl 20 och Hela Sverige bakar kl 21. Skönt att man sprungit innan så kan man slappa i soffan hela kvällen.
 
Det kryllar av innovation runt om i landet. Men även om Sverige är världsledande i antalet sökta patent är det inte lika många som får ut sina idéer på marknaden. Därför har programledaren Martin Timell och en expertjury under våren varit på jakt efter Sveriges bästa nya uppfinning. Under turnén besökte de Umeå, Jönköping och Stockholm.
 
Ett antal deltagare får chansen att visa vad de går för och tävla om att koras till Sveriges bästa amatörbakare. Under tidspress ska de baka allt från helt nya recept till hederliga klassiker och försöka imponera på juryn som består av Johan Sörberg och Birgitta Rasmusson. Varje vecka får den som inte håller måttet lämna tävlingen.
 
Fast man blir ju alltid sugen på nå gott när man ser Bakprogrammet. suck! :)

Trevlig kväll.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!