www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag.

 
12-11-19,

Måndag idag! Dem brukar alltid vara så tröga och sega men denna dag har faktiskt gått riktigt fort :) Har haft väldigt kul på jobbet idag, vi har skrattat mycket tillsammans kollegorna och det gör alltid gott :) Blir skönt efter jul när nya bygget är färdigt och vi får flytta dit med 4 åringarna och 5 åringarna och tillsammans börja arbeta med nya spännande idéer! :) LÄNGTAR.

Efter jobbet for jag direkt och klippte mig, behövdes! Men jag toppade bara håret så ingen stor förändring, ska kanske klippa kortare nästa gång. Så de var mormor och morfar som hämtade Loke idag från förskolan, Adam har fortfarande BEAB räkningar att dela ut så det tar tid. Klockan är nu snart 19.30 och han är inte hemma än!! Han började 05.30..... hujja min stackare!

Denna vecka kommer säkert gå fort, och till helgen är det personalfest med ICA kvantum gänget, min sista fest med gänget, sen äre bye bye för mig! Känns lite tomt utan ICA hehe eftersom man varit sååå himla länge där men nu äre nya tider och det är så himla mycket roligare så de kunde inte bli bättre!! :)

Hoppas ni haft en härlig Måndag ni också!
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Du kan följa med nästa år också :D haha
Vad skönt efter jul för dig :) Kommer bli spännande också säkert :D

2012-11-19 @ 23:12:33
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!