www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lekparken.

12-10-27,

Loke älskar ju lekparken och vi gick en promenad till en som är en bit bort, en ny en faktiskt. Dem tog ner den gamla och då tänkte jag att de inte skulle finnas nån lekpark där (för kommunen har ju tagit bort en del lekparken lite runtikring) men den fick en ny sen! Så de var ju bra :) Han vet precis vägen dit och pekar innan man ens har kommit fram.

Superglad och klättrade, åkte, skrattade, busade. Oj vad kul han tycker de är :) Älskade lilla charmör.
 
Härligt väder var det idag, snö och mysigt! Vi har börjat använda den overallen som kommer bli hans reserv i vinter. Vi har köpt två stycken, en lite enklare och billigare och en annan som han kommer få ha mestadels i vinter. Men alltid skönt med en reserv! Särskilt nu när de kan vara grus och sand som river på overallen också, så är det perfekt att ha reservoverallen först! :)
 
 
 
 
 
 
 
Det är så kul nu när han verkligen börjar visa vad han vill och inte, han är bestämd och har rätt så kort stubin om de är något han vill göra och dumma mamma o pappa kommer o säger nej! Då kan man bli stört tjurig och ligga på golvet o va sur men jag tycker de är bra att han visar humör. Vore rätt tråkigt annars iofs :) Han har varit busig i helgen också, han klättrade upp på en av köksstolarna och såg mammas chokladkaka ligga där, öppnar den och tar en bit, ser helnöjd ut och stoppar i munnen. Haha han har inte smakat godis förut och borde inte veta att de är gott ens, men han ser ut som att han ätit det flera gånger och skulle bara ta en bit! Så smaskar han på den med ett stort leende! Kunde inte låta bli att fota :) Sötnöten!
 
 
 
Trevlig kväll.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!