www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Inga krafter kvar.

13-04-30,

Hujja har verkligen inga krafter kvar nu.. har varit intensivt sen man kom hem från resan. pust. och det är nått konstigt med Loke, supergrinig och kastar saker överallt och kan grina för ingenting, förstår verkligen inte vad som tagit åt denna fina kille? Som att han nästan är helt förändrad? Det är verkligen inge roligt, jobbigt som tusan att gå och tjata på honom hela tiden. Han gör verkligen bara sånt han inte får göra, och de hade han ju slutat med och börjat bli mer ordentlig, men näe.. inte nu... hoppas verkligen bara de är en kort period det är såhär.. för just nu är det sjukt jobbigt. Sen har man ju inte alltid bäst tålamod efter en hel dag på jobb och man e gravid och trött.. näe, vill ni åka snart igen tjejer? haha! Plus att vi har vovven på det. Han är ju duktig men så sjukt socialt otränad. vart vi än går, allt som rör sig ska han skälla på..

Näe detta blev ett klago inlägg, men så kan det vara ibland.

Sjukt trött helt enkelt och jag hoppas detta vänder snart!

Skönt att vi är lediga imorgon iaf, får koppla av lite och försöka få fason på Loke och hund! :)
 
 
Trevlig valborg allihopa!

Härlig resa!

13-04-29,

Idag är det måndag och jag har jobbat 9-18.. full rulle! Kom hem i söndagskväll, då fanns mina grabbar hemma och även Elvis. Vi ska ha honom nu måndag tisdag onsdag för mina päron är i Usa till onsdag. Men de ska nog gå bra! :)

Vi har iaf haft en superhärlig resa, skönt med avkoppling och verkligen tänka på sig själv. Kunna strosa runt och sätta sig ner för en fika och sen strosa vidare. Vi har gått och gått :) Man fick rejält ont i fötterna och vaderna, hujja. Men de var det värt. Var ju inte lättare eftersom man hade magen att bära runt på men he gick fint, man ska inte klaga utan njuta av ledigheten :)

Vi åt på lördagen på Aifur, E-types restaurang i Gamla stan. Var fränt, vikingatema och bra stämning och gooo mat! :)

Vi har haft det riktigt bra och tack tjejer igen för helgen, de måste vi göra om snart :) puss på er.

Lägger in bilder sen, då jag har packat upp och laddat in alla kort.

Nu e jag helt slut och trött. Längtar till onsdag , då är det röd dag vilket betyder ledighet! :) Valborgs är här.

Nu ska jag ta och surra med min karl. Kram

På bättringsvägen.

13-04-24,

Ja nu är jag på bättringsvägen iaf, men har ändå varit tungt idag.. hujja! Snytit mig, bastat, druckit mycket, pustat och stånkat då jag försökt göra nå nytta här hemma samtidigt som jag är hemma sjuk från jobbet. Tvättat och städat lite... men oj vad jag pustade efter det.. haha! Bara och vila. Sov en stund på dagen, men var lika trött då jag vaknade haha! :)

Nåja de är bättre iaf. Imorgon blir det jobb 9-17.30, sen iväg på fackmöte 18-19. Sen skynda sig hem och packa det sista och pussa på mina pojkar och sen krypa ner.

Fredag=STOCKHOLM! :)

Ska bli riktigt skönt att få komma iväg en stund! Men jag kommer ju såklart sakna min Loketokis massvis. Den andra lillen har jag ju med mig i magen ;) hihi.

Puss från mig.

Helt slut.

13-04-23,

Åh jag vill ju vara frisk. I helgen fick jag världens dunderförkylning och det verkar ju inte vilja ge sig! Nu går jag och flåsar och kan knappt andas, snoret rinner och är sjukligt trött. Har åkt hem från jobbet idag för att kurera mig, känner inte att jag orkar jobba.. USCH OCH FY, inte nu inför STHLM-resan... men kanske hinner bli frisk till på fredag?! Får iaf hoppas..

Har köpt tabletter som ska lätta på trycket vid bihåleinflammation, vilket jag tror jag har, om inte annat snart har. Nässpray, har bastat och snytit mig järnet. Förstår inte hur mycket snor man kan ha?! haha.

Nåja, bara kurera sig inför resan, vi åker ju snart och jag vill ju ha krafter till dess!! :) Som jag längtat.

Så ser de ut här, Loke är lite snorig också och inatt hostade han en del men inte på dan så vi hoppas de går över fort för honom.

Imorgon kanske jag blir hemma för att kurera mig. Men på torsdag har vi projekt avslutning på jobbet med våra 4 åringar, och vi har ju tränat på en teater baserad på en trollsaga barnen gjort själva och de är ju så kul så det måste jag vara med på. Föräldrar är inbjudna och vi har trollkläder, djur masker och alla möjliga roliga kläder till barnen. Så torsdag måste jag jobba iaf. Kanske bäst kurera sig imorgon då?!

Suck.... andas, flås flås :)

haha de är jag just nu. är nog inte lättare för att jag e gravid heller. Magen börjar ju va lite större nu, vecka 24 denna vecka!! :) tiden går undan. Och bebisen sparkar och har sig, full aktivitet i magen. myspys.

Trevlig kväll.

Dagarna flyger fram.

13-04-16,

Ja dagarna flyger fram, de är redan imorgon onsdag! Skönt, snart helg igen! och nästa helg kommer vi vara i STHLM! Gud så skönt det ska bli :)

Jobbet rullar på, fullt upp men då går tiden fort också! :)

Måste bli bättre på ta kort, oj så dålig jag varit på sistone! Är för trött på eftermiddagarna och kvällarna att man sällan orkar eller så glömmer man så lätt. Idag e jag helt slut i bollen. Både jag och Loke vaknade med Adam då han gick upp, 05.25... blä! Vi kunde ju sova till 6.30 iaf.. men icket!

Nåja nu blire soffan och se Mot alla odds, kanske lite popcorn till? Brukar ta en creme fraiche och blanda i olika kryddor och pressa i en vitlöksklyfta, de blir sjukt gott att doppa popcornen i!! haha :)


Trevlig kväll.

Helg! :)

13-04-12,

Denna vecka tycker jag har gått supersnabbt. Det är fredag och helg! Gud så skönt :) Adam har haft beab vecka så vi har inte setts mycket, han har kommit hem kring sju nångång varje kväll och sen farit iväg på träning och tippning och jag har varit iväg osv. Men nu är det helg! Tack o lov :) Hitta på nått kul kanske, vi har inga planer ännu så vi får se!

Fick just en kick i magen, oj så mysigt det är... Har denna graviditet känt rörelserna av bebisen mycket tidigare än med Loke, vilket bara e mysigt! :) Ibland kickar den världigt hårt eller hoppar runt så man får sammandragningar, haha!

Men snart äre soffläge och vila! Vecka 22 nu. På måndag blir det vecka 23! Tiden rusar iväg juh :) Ska fixa nå bilder snart också, känner att de var ett tag sen!

Trevlig fredag alla söta.

Slut i huvudet.

13-04-09,

Ja idag har jag varit riktigt slut i huvudet när jag vandrade hem från jobbet kl 16. Denna vecka har jag varit på massa möten för att se hur saker och ting går till, mycket för att jag har mitt mentor år och håller på att samla på mig kunskaper inför det och då är det ju bra om jag e med på möten och sånna saker med chefen och andra. Känns jättekul och intressant och framförallt känns det jätteviktigt! Men är slut i huvudet, och det jobbigaste då jag är en funderare och tänker så mycket är ju att nu när man är gravid så kommer man ju inte ihåg allt man vill! suck haha :)

Kan komma på två tre saker jag ska göra och sen vips så är 2 av dem borta. En grej kan jag fokusera på att göra men vad vare sen jag skulle göra? haha helt snurrig i bollen. Gäller att skriva ner saker annars glöms det fort! Virrpannan jag!

Så man kan säga att ja e himla slut i huvudet, för då ja glömt saker så tar de ju en stund att värka fram igen vad jag nu skulle komma ihåg, och så håller jag på sådär :) haha.

Ja inte är det lätt alltid.

Det slog mig nu att det är typ mitten av april redan!!! Helt sjukt vad fort det går. Jag kommer ju bara jobba de som är kvar av april, sen maj och sen juni. 1 JULI slutar jag jobba och får njuta av sommaren och väntan inför Lokes syskon! OJ vad jag längtar :)
Hoppas bara inte man får alltför mycket krämpor under tiden..

Näpp nu ska jag sluta svamla. Trevlig kväll.

Känns som söndag fast bara lördag.

13-04-06,
 
Ja det känns som söndag fast det är lördag, det är ju bra! Har man en till dag ledig. men de är säkert för att man varit hemma med Loke typ hela veckan och inte hållt koll på dagarna...
 
Vabba betyder att man tar ut vab-dagar med sitt barn då barnet är sjuk. Man får betalt från försäkringskassan då man är hemma med sjukt barn. Kallas att föräldrarna vabbar. :)
 
Hujja känner mig som en strandad val. Måste köpa body butter från Body shop som jag hade och smörjde då jag väntade Loke. Magen blir så mjuk och fin och man kanske förhoppningsvis slipper bristningar på magen. Fick inga med Loke så jag hoppas jag slipper dem nu också. Den luktar supergott också och ska vara bra just för gravidmagar!! :)
 
 
Vi myser på i helgen och har varit på promenad i solskenet och varit till lekparker. Annars har vi lekt med bilar, ritat, målat och donat på. Man får sig alltid ett gott skratt av Loke, han har blivit så himla förståndig nu på senaste, så duktig. Han vill prova klä av sig själv, han vill att man ska ta på sig strumpor om man inte har de på sig (kommenterade han i morse till mig) :) Han lyssnar mer på det man säger han ska göra och INTE göra. Är mer försiktig osv. Himla skönt med lite förbättringar på den fronten! :) Nu ska vi mysa och se Mästarnas mästare på svtplay, har sett dem två första avsnitten och nu måste vi se tredje på play, sen imorgon är det ju fjärde avsnittet. Sen blire film efter de.
 
Trevlig lördagkväll.

På bättringsvägen.

13-04-04,

Ja nu äntligen är Loke på bättringsvägen! Idag först, så har man sett liiiiite skillnad i förbättring på ögonen! Nu e han inte lika röd under ögonen och svullen... stackarn! Men vi måste såklart vara hemma, de är kletigt då och då också. Men de var ganska tur att de var under påsklovs veckan jag var tvungen vara hemma så här många dagar, annars hade det inte känts nå bra... gör de ju inte nu heller men de är inte lika mycket barn och inte lika körigt som annars! Imorgon vabbar jag också, sen ska de fasen vara bra så vi kan åka på måndag. Annars får Adam vabba!

Vi har ju kul ändå hemma, men de blir ju lite segdraget. Man vill ju inte slänga sig ut i blåsten i onödan så han får tillbak de eller nått, så vi har hållt oss inne. Men då Adam kom hem så fick jag fara på stan en sväng iaf, komma sig ut. Gud så skönt. om än de bara var en timme. De gjorde gott :) Fick shoppa lite på Gilla också, små krafs! :)

Längtar så innibomben till Stockholm!! :) Nu äre bara 22 dagar kvar!! Vi kommer ha superkul :)

Nu ska jag pyssla lite. Ha en trevlig kväll.

Stackars liten.

13-04-01,

Ja Loke har fått ögoninflammation på ena ögat för några dagar sen, och nu är det på båda ögonen... Hujja! Ser helt förstörd ut, röd och svullen både under och över ögonen och det kleggar så man får torka små klegg klumpar då och då.. stackars! Han har haft de nu 3 dagar och de har blivit rödare i ögonen än förut så imorgon tänkte jag nog vabba och åka med honom på Vårdcentralen för och se om man kan få nån salva eller så mot det.. Kanske gör att de går ner snabbare?! Kanske alltid lindrar nått?! Känns inge kul att han ska ha sådär, plus att snoret rinner, så var 5 minut får man typ torka näsan..

Men annars är han pigg och glad :) Han sov som en sjusovare inatt, vi fick sovmorgon till 8.40.. har väl aldrig hänt förut?! Haha. Vi klagar dock inte! Men förmiddagsvilan blev lite förskjuten så han var kinkig och sur när han skulle upp efter bara en stunds vila.

Nåja haft en bra dag annars, har målat ett till varv på toan, väggarna vita.. Kanske kommer behövas ett tredje varv, ska kolla. Har varit hos farmor och farfar en sväng. Varit på promenix hela familjen och även badat nere i vårt badrum, tvättat osv. Sånt fix.

Nu e jag helt slut och trött. Borde egentligen färga håret men orkar nog inte ikväll. Kanske imorgon?

Näe ikväll blire att se lite tv och ta de lugnt! :) Nice.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0