www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

På bättringsvägen.

13-04-04,

Ja nu äntligen är Loke på bättringsvägen! Idag först, så har man sett liiiiite skillnad i förbättring på ögonen! Nu e han inte lika röd under ögonen och svullen... stackarn! Men vi måste såklart vara hemma, de är kletigt då och då också. Men de var ganska tur att de var under påsklovs veckan jag var tvungen vara hemma så här många dagar, annars hade det inte känts nå bra... gör de ju inte nu heller men de är inte lika mycket barn och inte lika körigt som annars! Imorgon vabbar jag också, sen ska de fasen vara bra så vi kan åka på måndag. Annars får Adam vabba!

Vi har ju kul ändå hemma, men de blir ju lite segdraget. Man vill ju inte slänga sig ut i blåsten i onödan så han får tillbak de eller nått, så vi har hållt oss inne. Men då Adam kom hem så fick jag fara på stan en sväng iaf, komma sig ut. Gud så skönt. om än de bara var en timme. De gjorde gott :) Fick shoppa lite på Gilla också, små krafs! :)

Längtar så innibomben till Stockholm!! :) Nu äre bara 22 dagar kvar!! Vi kommer ha superkul :)

Nu ska jag pyssla lite. Ha en trevlig kväll.
Kommentarer
Postat av: Marre

Vad betyder Vabba???? :) Va bra att det borjar bli liiiiite battre!!! Fohoppningsvis blir det mycket battre snart!!! Lillgubben!!! Han har da varit med om allt maste jag saga! Langtar tills vi hors i helgen! Love you! PUSS

2013-04-05 @ 04:44:23
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!