www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Njuter av stunderna.

13-08-15,

Ja det gäller att njuta av dagarna och mysa på ordentligt! Jag vet ju att tiden med Loke gick så fort då han var liten. Iofs så pluggade jag då samtidigt också, vilket jag ju slipper nu iaf. Skönt att inte ha någon press från annat håll, utan nu har jag lämnat jobbet för mammaledighet minst 1 år iaf! Känns skönt.

Imorgon på morgonen gör de hembesök från Bvc, de kommer en stund och pratar om hur allting går och känns och ger info. De känns ju som att man redan kan de här nu men vi får se vad hon har att säga, de ska ju göras iaf :) Man har ju mer rutin nu än med första barnet och det känns bra.

Vi har varit i heden idag och storebror med familj kom dit och träffade lilla mysan :) Hugo var så söt, han hade paket till Loke och sa "grattis Loke för nu är du storebror". Loke blev så glad :)

Nä nu måste jag mysa med henne eller iaf bara ligga och titta på henne, de kan man ju inte få nog av.

 
Min älskade lilla dotter.
 
Imorgon måste vi försöka ta några ordentliga bilder på familjen och på Loke tillsammans med lillmysan, de har blivit några då han suttit bredvid men inga riktigt bra. Han säger att han vill hålla henne men då vi provar vill han inte riktigt. Inget man ska tvinga han heller, de kommer så småningom! Men bara att han får stå bredvid eller så blir ju jättefint.
 
En bild från BB då Loke kom och hälsade på för första gången och såg sin lillasyster ligga där i den lilla vagnen. Känslan var enorm,
 
 
Lycka!
Kommentarer
Postat av: Marre

Ah vilken sotnos hon ar!!! Superfin! Va kul nu kommer ni ha en liten Adam och en liten Marie!! HAHA! :) Langtar till jag kommer hem nasta gang, da minsann ska jag ocksa ha en liten snusplutt! Puss

2013-08-16 @ 23:23:48
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!