www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rutiner.

13-08-26,

Nu har en till helg gått som tvåbarnsföräldrar och det känns så himla bra och självklart. Känns som hon funnits hos oss längre än den tiden. Denna vecka har Loke sin andra vecka på inskolningen, han kommer vara mellan 9-12 dessa dagar. Det är väldigt skönt att Adam är hemma med oss denna vecka också, så vi kan komma in i lite rutiner för sen nästa vecka så jobbar Adam igen och jag ska fixa allt själv på morgon och köra honom till förskolan. Kommer säkert gå bra, men man får räkna med o ha resevtid o så, nu när man har två små stjärnor som ska med :)

Det är så skönt att bara vara nu och lära känna vår lilla dotter och ta dagarna precis som dem kommer. Ibland fara iväg på lite äventyr och ibland bara kunna sitta hemma i soffan och se på film :) På det sättet behöver vi ju inte ha några rutiner alls genom att vi kan ta dagarna precis som de kommer! Men jag tycker det är viktigt för Loke att komma in på nya förskolan och känna att det är roligt där, för det vet jag att det är :) Han verkar redan trivas och funnit sig nya kompisar!

Nu har Loke varit sina timmar och han verkar ha haft jättekul, under tiden har vi badat lillan och hon njöt för fullt :) Har tvättat, städat i köket och ammat! :) och vilat.
 
 
 
 
Det blir nog att baka bullar då Loke vaknar, blev så sjukt sugen på nybakta bullar och mjölk, det är ju nästan oslagbart! :)

Trevlig Måndag alla.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!