www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Darlingens födelsedag.

13-12-23,
 
Hipp hipp hurraaaa! Idag fyller min darling år. Han har fått jobba, tyvärr på sin dag. Klivit upp tidigt och han hann bara få en grattis puss så skulle han iväg. Men jag Loke och Thea har fixat här hemma och städat och blåst upp ballonger och donat. Vi ringde han på jobbet och jag säger till Loke att han ska säga grattis till pappa, då säger han Grattis pappa! Jag älskar dig! Nååå, Adam höll ju på smälta där på moppen hihi! Gullet.
Adam ba- men de där var ju nånting du sa att han skulle säga! Nej det var verkligen inte det, han ville väl säga de till dig :)
 
Sen kom han hem och då har de varit fullt hus här. Alla på en gång! :) Mina päron, mina syskon med barn, Adams föräldrar, Adams mormor, Adams moster :) Sen när alla farit for jag o köpte pizza som Adam ville ha, när jag kom tillbaka var Palo här o fira Adam :) Efter de kom Adams syster o kille. Loke hade däckat i sackosäcken, tror jag aldrig hänt förut men han hade ju busat med Hugo en bra stund och inte sovit nå på dagen. Han slocknade, så vi lyfte bara över han till hans säng och slet av han skjortan och byxorna, hihi. Sötplutten. De tar på krafterna.
 
Har varit en bra dag, de tycker min darling också. Tänk nu är han 32 år... och för prick 7 år sedan hade vi våran första dejt tillsammans på ringvägen där han bodde då! Vi dejtade lite till efter det och har som sagt att 6 Januari är det datum vi som sa att vi är tillsammans, så snart är det 7 år tillsammans :) Älskar dig så otroligt mycket!
 
nu ska jag dona med lite sista saker inför imorgon sen sängen!
 
GOD JUL PÅ ER ALLA :) Hoppas ni får en mysig julafton!!
Kommentarer
Postat av: Mia

Grattis Adam!! :)

2013-12-24 @ 01:14:22
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!