www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fixar och trixar.

13-12-21,

3 dagar kvar till julafton!! :)

Jag fixar och trixar in i det sista. Idag har jag bakat saffransbullar med smet i, supergoda. Philladefia ost klet i mitten :) Sen har jag varit på stan och handlat lite till julbordet hos mina föräldrar och lite mer leksaker :) Hittade en blixten ficklampa på Coop, kommer Loke säkert gilla, han var ju så fascinerad av Dylans ficklampa när vi var hos Jossan :)

Sen har vi fått öppna ett paket från söta Marre!! Vi kunde inte hålla oss och oj så Loke kämpade med paketet, haha de där snöret eller tejpen eller vad det är, är ju hopplös haha! Tog ett tag :) Men de var så spännande och de lyste i Lokes ögon! Thea fick öppna sin också, med lite hjälp från Loke förståss! Han lekte hela kvällen med dem där fräna bilarna, perfekt till hans samling! Sen läste Adam boken för honom på kvällen. Tack igen, du är bäst.
 
 
 
 
 
Supersöt tomteluva där de stod "my first christmas". De var bara lite synd att den var lite liten men hon får ha den sådär :P hihi!
 
 
 

Nu måste jag fixa vidare, oj känns som att de aldrig tar slut :) Snart måste man väl få slappna av?! :)

Ikväll innan Loke skulle sova såg vi julkalendern allihopa och Thea låg på en handduk i soffan (hon brukar ha en tendens att kräkas så de är alltid smartast att ta de säkra före det osäkra) och så tog hon tag i den och drog den över sitt huvud och låg där och sprattlade haha. Så drog jag bort den och sa "tittut", hihi hon vart som skärrad och sen skratta hon till. Sen fortsatte Loke med det och hon skrattade och Loke skrattade. Oj vilken underbart härlig känsla de var. Mina fina barn som skrattar samtidigt. Kärleken som spred sig i kroppen är obeskrivbar! Lovely.

Näe nu dona på. Puss på er.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Fina ni <3 hoppas ni får en underbar jul :)

2013-12-23 @ 10:03:58
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Anonym

Ah va roligt att se bilder, har inte varit in har pa lange! Efter jag fick en ny dator o allt!! Sa sota dom ar! Puss & God Jul

2014-01-03 @ 00:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!