www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Första advent!

13-12-01,

Idag är det första advent, oj så tiden rusar iväg. Snart är det verkligen jul. När våran dotten kom till världen tänkte jag, gud det är ju länge kvar tills jul men det har gått så fort. Hon blir ju 4 månader den 11 december :) Stora mysgumman våran. Hon gör framsteg varje dag och det är så härligt att se.

idag har Loke fått öppna första paketet i adventskalendern som farmor gjort. Vi hade satt den i källaren på väggen och en liten tomte bredvid. Så fick han gå ner och hämta det och stryka dag 1 för att sen öppna :) Han tror ju bara det ska vara bilar men det är det ju inte, idag var det en tomtebok som vi läste tillsammans.

Sen har vi julpyntat och Loke har varit helt tokig i alla tomtar och stjärnor vi har satt upp. Det är så kul att se att han är mer med för varje år som går :)

Sen blev det en sväng på skyltsöndagen, där det doftade glögg o pepparkakor o där det fanns några tomtar att köpa paket ifrån. Loke var lite rädd och vågade inte riktigt så jag Loke och Thea som låg i vagnen stod en bit ifrån och så fick Adam köpa ett paket istället hihi :) Så de har han öppnat hemma, han blev jätteglad. En liten kikare som han har spanat på oss med hela kvällen :)

Det har varit en jättebra dag och jag ska fortsätta pyntet till veckan, har gardiner och lite fix kvar.

Kram på er.
Kommentarer
Postat av: Magda

Åh så mysigt med julpynt :) men vart tar tiden vägen? 4 månader, redan? Nu får vi komma på ett riktigt krumilurpiller så dem inte växer upp för snabbt :)

2013-12-02 @ 15:05:46
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Marre

Ah va mysigt med skyltsondag.. Buu saknar det. Har har man ju inte det o man firar inte forsta advent heller. Maste infora det nar jag far barn!! Puss

2013-12-03 @ 02:41:48
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!