www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julledigt!

13-12-18,

Från och med idag är Loke julledig tillsammans med mig och Thea. Adam kommer ju jobba de dagar som inte är röda, men han är ju ledig en del med oss iaf. Loke skulle ha varit idag och imorgon också men tänkte hålla han hemma istället dels pga att det går magsjuka också men även att han ska få vara ledig med mig och Thea :) Så kanske vi slipper magsjukan nu inför jul, hoppas jag verkligen. Vore ju helt tragiskt att ha magsjuka på julafton typ. Nej usch och fy. Inget sånt.
 
Det var så kul igår att han fick vara med i den levande julkalendern som dem har på förskolan, dem spelar upp en liten saga varje dag på dagverksamheten och igår var det "Petter och hans fyra getter" och då var Loke den gula geten :) med horn på huvet och gul dräkt. Hade så gärna velat se det, men det hade blivit så hastigt och spontant av pedagogerna på Lokes avdelning så de hanns aldrig med att ringa mig så jag kunde komma. Fick höra det sen, men stolt är man ändå :) gullnosen. Tycker det är så kul att dem får hitta på lite olika spännande saker på den förskolan och att han ständigt lär sig mycket saker och ord som dyker upp sen hemma! Spännande och så kul att se hans utveckling!

Nyss har vi ätit plättar och Loke har hjälpt till med allting, så kul när han vill vara med och dona! Thea sov då så det var ju perfekt. Nu sover Loke och Thea vaknade precis så nu ska jag kila.

Snart är det jul, va kuuuuul :)

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Marre

Jaaa va perfekt att din present kom!! Idag? far ni ocksa post pa lordag?? Sjalvklart far ni ju oppna nu - fick ert paket idag ocksa och vi har redan borjat ata godis! Haha. Jag fick ocksa panik for jag skickade mitt paket sista minuten sa var orolig att det inte skulle komma i tid. Satt pa bajshuset & skrev ditt brev! Haha, for mycket info?! HAHAHAHAH! FORLAT!! Hehehe! Love you! PUSS!

2013-12-21 @ 21:26:15
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!