www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Syskonkärlek.

13-12-11,

Jag tror att den värsta första tiden lagt sig lite för Loke nu. Den stora omställningen att det kommit in en till familjemedlem. Han börjar nog förstå att hon kommer stanna hos oss och att det är hans lillasyster. Det har han ju alltid sagt och förstått att det är lillasyster, men just att han inte visar avundsjuka och så på samma sätt som tidigare. Det kan nog handla om att vi alla kommit in i rollen mer nu och det känns tryggare. Det är ju en stor omställning för oss alla. Men jag är så glad att se att han tycker om Thea och rår om henne. Igår ville han vara med och klä på henne på morgonen, "mamma du tar byxorna så tar jag tröjan". Hihi sötnosen. Man får ju hjälpa till ändå för han är inte alltid så försiktig som man bör vara men han försökte och vart så stolt efteråt :)
 
Idag när vi kom hem ville han ta av henne overallen och grejade på, sötnosen. Det syns på hela honom att han tycker om att hjälpa henne och blir så stolt. Och när han vill hålla leksaker framför henne som vi brukar göra så hon kan försöka greppa dem :) Han är en sån fin storebror! Ska verkligen tänka mer på att han ska få hjälpa till med henne, det blir lätt att man gör allting för att man ska iväg eller liknande, är rädd att han ska drämma till henne med nått eller så, vilket han aldrig gjort men man är ju rädd för det. Men att se han så stolt och glad när han hjälper, de känns så bra.
 
 


Ikväll kom Adam hem precis då jag läste saga för Loke och då hade jag med Thea i babysittern bredvid. Adam kom in och skulle lyfta ut Thea så han kunde ha henne medans jag läste. Då säger Loke, nä pappa du får inte ta med lillasyster. Får jag inte det, ska hon vara med när ni läser? Ja!

Han vill ha henne närmare och vara med mer, det är jag så glad för.

Mina fina barn.

Thea och jag var på sista babymassagen idag, jättemysigt. Det är som synd att det är sista, är kul att ha nått att fara på.. men nu kan man ju det där så man får göra det hemma :) Idag är ju Thea 4 månader! Åh jag försöker njuta så mkt det bara går men tiden går ändå så fort. Fina lilla sessa men du har börjat med ett ljud/skrik som är mindre gulligt haha. Hon skriker till som en liten kråka, tror hon testar rösten, förut gurglade hon mest, nu skriker hon till och kan lova det skär i öronen haha! :) Tokfia.

Ni förstår inte hur mycket jag älskar er.

Näe nu ska jag göra lite pyssel.

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!