www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ett av alla projekt.

13-02-16,

Lördagen har bestått av att rå om Loketokis som har haft feber idag också. Har har trots allt varit glad o söt som vanligt! Vi tog oss en sväng ut till Heden och myste på där litegrann, de var uppskattat :) Han busade med Elvis "lillis" som Loke säger och försökte dra filten ifrån han men Elvis drog tillbaka och de tyckte han var superskoj :)

Sen har jag nu ikväll börjat med ett av alla tusen projekt som finns att göra. Måla Lokes säng. Vi har ju köpt en barnsäng som vi ska sätta i hans rum snart och ska prova lägga han där inom en snar framtid och träna. Får hoppas de kommer gå bra. Lite nervöst, man vill ju som ha koll på honom och de har ju varit så skönt att ha honom nära vår säng, men nångång måste han ju börja vänja sig och de är snart på tiden ;)

Sängen ska iaf bli vit såklart :) Är en ikea säng.
 


Sen ska jag skriva en lista för resten som ska göras, ojoj much to do! Men man får ta lite eftersom. Sängen ska bara målas ett varv till så ären ju klar och då börjar nästa projekt. Måla lilltoan, väggarna där vita! Yepp :)

Nu slappa i soffan till kanske slagern om vi orkar, de var ju så himla dåligt sist. Nåja, se film blir det iaf efter de :)

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!