www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Familjen annorlunda.

13-01-28,

Nu äre dags för att se Familjen Annorlunda och äta lite glass till. Jepp de låter som en helbra idé efter en hektisk dag på jobbet med alla möjliga händelser.
 
Visst tycker jag om barn och man älskar ju sina egna mer än något annat, men allvarligt? 7-8 barn? Hur går allting ihop? Tycker ju det är mycket med bara en :) haha! Ja dem gör det allt bra.

Trevlig kväll.

Ordning.

13-01-27,

Ja man vill få ordning på källaren snart också. Där gäller rensning och sen vill jag ha dit en garderob där man kan förvara ALLA sängkläder och ALLA handdukar och sånt på ett ställe. Nu är dem överallt och ingenstans :P Typ en sån här gaderob hade ju inte gjort nått, den har vi lätt plats med där nere. Finns på Ikea för 699:-


Sen hade ju en walk in closet inte varit dumt alls där nere :P Men det projektet vette tusan om de kommer bli av, men drömma måste man ju få göra :) Åh hade varit så underbart! Få upp alla skoooooor och alla klänningar o sånt! Vill haaaaaaa...
 
 
 
Undra vad de skulle kosta, måste kolla på ikea vad dem har för typer av garderober o sånt! :)
 
Dream on dream on...

Söndagsbestyr.

13-01-27,

Vi har tagit en lugn och skön morgon hemma tillsammans. Vi har även fått lite städning gjort, bytt sängkläder, dammsugit, jag har satt upp nya gardiner i sovrummet osv. Nu ska Loke sova middag och sen får vi se vad vi gör. Kanske en sväng till Heden, we´ll see..

Har så mkt att fixa här hemma så ibland vet jag inte vart man ska börja. Överallt finns det saker att göra, iaf enligt mig :) Men en sväng till soptippen med massor av grejer från källaren är ju egentligen prio ett för det är stora grejer, en bäddsoffa ska bort, en stort fult skåp, ett gammalt vardagsrumsbord, m.m. Så de vore skönt att bli av med. Får se när vi har tid med det.

Men nu ska man väl njuta av söndagen för snart är måndagen här med fullt ös igen! Ha en trevlig söndag mina vänner.
 
Kolla denna parodilåt om ni har lite och göra! Ganska kul faktiskt.. :)
 
http://youtu.be/Nn-dD-QKYN4
 
 

:)
 
 

Pusselkillen.

13-01-26,

Gud vad han älskar att lägga pussel Loke! Det är så kul att se :) Han kan lägga dem om och om igen och han blir så nöjd när han är färdig! Då kollar han på en med busig blick och ler :) Och hos farmor är det roligast, hon har ju massvis med pussel. Vi har haft 1 enda pussel till Loke som han lagt om och om igen... ett Alfons pussel.
 
Imorse sa han: Lägga annat pussel?! Ja men gubben , vi har inget annat... usch det kändes så hemskt, så Loke fick vara med farmor och lägga sina 15 pussel haha medans vi var och handlade och då köpte jag minsann fler pussel! klart vi måste ha de :)

Blev 3 pussel, två med olika figurer på och ett med Cars bilarna. Oj så glad han blev när han såg den. Han la pusslet två tre gånger i sitt rum och när vi skulle börja ge han gröt inför kvällen så skrek han rakt ut... han ville ju inte gå och sova! LÄGGA PUUUUUUSSSEEEEL! Haha gullenosen.

Jag tror dock han somnade trots allt. Pusslet finns ju kvar tills imorgon.

:)

Helgen är kommen.

13-01-25,

Fredag idag, skönt att vara hemma, har haft ont i magen idag också.. verkligen inge roligt.. men har känt mig lite bättre iaf. Har kunnat städa lite och tvätta o sånt fix. Igår låg jag ju bara i soffan.. Så de är framsteg men ändå inte helt hundra. Nått vajsing med magen är det allt...

Får se hur länge man orkar va vaken i kväll, fredagkvällar är man ju alltid så seg på! Vi ska som vanligt se På spåret och sen kanske en komedi om vi hittar nån bra. Adam var sugen på en komedi. Kan ju va extra kul om man e trött också?! :)
 
Ska bli bättre på att lägga in bilder också, så tråkigt utan bilder. Ska skärpa mig. Kanske man ids hämta kameran och slänga in nån...
 
 
Var inte riktigt den poosen har brukar göra men ungefär! Brukar va händerna i luften också men viktigt att stå på sidan sådär och vara en cooling :P haha.

Trevlig kväll kära ni.

Ta vara på de man har.

13-01-24,
 
Får ibland sånna där tankar då man nästan spricker av kärlek och lycka över det man har.
 
Ikväll såg jag ett program om cancersjuka barn på ett sjukhus. Man fick följa en sjukhus clown och hur han hade det på sitt jobb. Huvva. Han var rätt tagen och överfylld med känslor när dagen var slut. Men tänk vilket uppskattat jobb, någon som försöker göra dagarna lite lite bättre, lite roligare, lite gladare än de är annars för dessa stackars barn.... När han lyckades få barnen att skratta och le så blev man så glad.. Huvva man får ont i kroppen..
 
Svårt och tänka sig in i hur det själv skulle vara om ens barn blev cancersjuk.. går inte och tänka sig in i.. en liten kille som var dålig och kämpade på, som sedan blev bättre och kunde få fara hem en stund, blev genast sämre och fick läggas in igen.. han ville alltid vara nära clownen och ha honom vid sin sida.. Efter många undersökningar så blev denna kille frisk tillslut och lyckan när killen springer fram till clownen och ropar att alla prover såg bra ut är obeskrivbar. Och när clownen skrattar och kramar om honom ojoj... jaaaa jag storgrät kan jag säga.
 
Näe man ska verkligen vara rädd om det man har!
Och jag är verkligen överlycklig över det jag har, min familj är mitt allt! Såklart mina fina vänner också :)
 
 
 
Var rädd om varandra.

Sjukstuga.

13-01-24,

Jahapp då var man dålig i magen på morgonen också och jag sa till mig själv att är jag det så stannar jag hemma. Vilket jag gjorde och Loke fick stanna också med mig hemma. Vill inte riskera att han har nått och smittar resten på förskolan. Han har iofs bajsat 4 gånger idag och sagt att han haft ont i magen stackarn.. så tror han haft samma som mig. Ingen har kräkts men det gör ont i magen heeeeela tiden, vilket är nog jobbigt. Sen kommer huvudvärken smygandes då och då.. skit också!

Vi har iaf försökt göra det bästa av dagen, dvs se på film och mysa i soffan. Tror vi har sett en snutt av alla dvd filmer Loke har, en hel del.. Lite traktor, lite Pippi, lite Racerbil, lite Moraträsk. ja allt möjligt! Dagen har varit rätt seg.

Blir nog samma imorgon, gäller att kurera sig.

Helt otroligt att jag inte somnade med Loke då jag nattade honom nyss, tror de är första gången, iofs så somnade han rätt snabbt så jag hann smyga ut i bra tid.

Det var min sega dag det! Haha. Hoppas man mår bättre till helgen iaf så man kan göra nått kul.

Hejs.

Onsdag.

13-01-23,

Ja idag var egentligen ingen bättre dag, hade inte lika ont i huvet men då hade jag ont i magen istället.. har mått halvdåligt hela dagen! Imorgon om jag känner som idag så blir jag hemma! Så det så. Men det får vi se då.

Haft en kort dag iaf, så jag kämpade på till 12. Sen hem och vila. Välbehövligt.

Haft en underbar eftermidag med min kära familj, oj så jag älskar dem och när lillhjärtat säger tillbaka då man säger till honom, Älskar dig Loke... så tittar han på en och säger älka dig Mamma..
Nååå man smälter ihop :) gullepropp.

Sen har han börjat med en pose som e toksöt också, måste hinna fota honom då han gör det. Kan du visa posen? Så ställer han sig brett med benen och armarna i luften och står still :) haha sötnöt. och så säger vi IGEN som han alltid säger när man ska sjunga nått eller så... Då gör han posen igen och skrattar! :)

Han är alltbra underbar. Längtar till helg med lediga dagar. Är så slut.
 

Men ikväll blir det att se Mästerkocken iaf! :) Sen krypa ner.

Åh jag har precis skalat 2 blodapelsiner och laddat upp med vindruvor som jag ska ha när jag ser! Gud så gott. Har blivit helt inne på apelsiner. ojoj saftigt och gott! :)
 

Trevlig kväll.

Hemsk dag.

13-01-22,

Ja idag har inte varit nån speciellt trevlig dag, mest för att jag haft huvudvärk från 05 på morgonen tills ungefär nu på kvällen 19.25.. Började ta en tablett klockan 05 på morgon, släppte inte.. På jobbet har jag ont, tänker att det kanske är kaffet, för ibland har det varit så att jag haft ont i huvet och glömt dricka kaffe haha.. så har de släppt sen.. men icket! Funkade ej.. ont i magen fick jag också på jobbet, blä... Slutade klockan fyra och tog en promenad hem.. usch så trött så trött och skallen värker... inge kul! Jag hatar verkligen o ha huvudvärk.

Nu skulle jag lätt kunna lägga mig i sängen och sova.. men man vill ju som ha lite fritid, men oftast har jag inte ens det eftersom jag lägger mig så tidigt.. usch börjar bli trött på det, vill känna att jag har ork att göra nått på kvällarna utan att vara en zombi... Vill ju få saker gjorda, finns massor av saker att göra här hemma. Men jag orkar inte... orkar ingenting... usch nej...

Nåja nu har jag klagat färdigt. Jag ska lägga mig i tid och sova! Har öppning imorgon så lika bra sova i tid. Skönt med en kort dag imorgon! Slutar 12 :)

Gonatt.

En trött mamma.

13-01-20,

Ja helgen har ju gått för fort som vanligt! Men det blir väl så när man vill hinna med och göra mycket saker samtidigt som man vill hinna ta det lugnt också...

Idag har vi åkt till Leos lekland på morgon, vi var där när dem öppnade så det var inte nå mycket folk. Loke sprang och lekte och hade hur roligt som helst. Vi åt även lunch där, mysigt! Precis när vi skulle åka kommer Leo fram, Lejonet alltså. Han går fram och kramar de större barnen och förra gången vi såg Leo så gick ju Loke fram och kikade på honom utan att vara rädd. Men denna gång, oj nej vi fick inte gå nära, han fick nästan panik, ville inte att vi skulle dit och hälsa. Så vi gick hem istället :) haha sötnosen. Nu var han minsann skraj :P
 
Visst ser han lite läskig ut?! HIhi :)

Men han ville ju inte hem, oj vad han grät.. Han älskar verkligen det där stället! :)

Sen har vi varit hemma och myst tillsammans, med ett undantag från en sväng ut och handla och köpt ett par sängbord till sovrummet. Köpte dem via facebook sidan Boden köp och sälj. Himla fina! :) Funderar på att måla dem vita men just nu får dem vara svarta ett tag! Ska se om ja hittar nån liknande bild på dem..
 

så ser dem ut! :)

Annars så har jag varit så himla trött idag, hela dagen.. bara velat krypa ner i sängen och sova! Det får nog bli en tidig kväll eftersom jag har öppning imorgon, tjoho.. Nej sömn är jag i ett stort behov av just nu.. Inte så konstigt heller iofs!

Gonatt.

Härlig dag.

13-01-19,

Idag har vi hunnit med en del iallafall och den har varit riktigt bra! Myst på morgon tillsammans och sen när Adam tränade fotboll åkte jag och Loke till Heden för att jag skulle kolla på ett hus som brorsan och hans tjej ska kika på. En extra visning och då vill jag ju hänga med och kika på det :) Det är bara typ 6 hus ifrån mina föräldrar! Såg bra ut :) Ett enplanshus med renoverat kök och toa. Alltid bra.

Sen busade småkillarna tillsammans och åkte bob ute! :) Sen for vi tillbaka då pappan i huset var hemma. Vi fortsatte att vara ute i det härliga vädret (bara -2 grader, vi har ju haft -27 i veckan)... Vi hittade en liten backe där vi kunde åka bob allihopa, himla kul! :) Loke skratta och tyckte de var superskoj.

Sen ett besök hos farmor och farfar också hann vi med, Loke älskar ju att bygga pussel så han byggde ihop typ 5-6 pussel farmor hade framme på en gång. sötnos.

Sen hem för middag och ett bad. Strax då Loke somnat blire film mys och slappa i soffan.

En helt perfekt dag helt enkelt :) Imorgon har vi lovat Loke att åka på Leos lekland, oj så glad han blev när vi sa det. Får se om han kommer ihåg det imorgon och påpekar det på morgon?! Hans favvoställe. tur vi har årskort! :)

Nu mysa på resten av kvällen. Ha en bra kväll ni med.

Efterlängtad helg är kommen.

13-01-18,

Ja nu är det äntligen fredag och man får slappna av i några dagar. Gud idag har det varit en jobbig dag på jobbet, hujja. Man har fått ta ett djupt andetag och räknat till 10 ett antal gånger :P

Nu e man hemma iaf och har ätit pizza till middag och busat. Loketokis ska nu sova, han var verkligen trött ikväll. Det är jag med iofs. Men vi ska orka se På spåret iaf och sen ska vi förhoppningsvis spela TP med Adams päron om dem orkar sig över till oss :) Det är himla kul! Sen sängen!!

Hoppas ni har en trevlig kväll med fredagsMYS! :)

Hejs.

Vardagen rullar på.

13-01-15,

Japp dagarna går fort då man jobbar, för när man kommer hem är det bara att laga middag och mysa så mycket det bara går med Loke innan han ska sova. Idag satt vi i soffan under filten tillsammans och såg på Teletubbies.

Nu sover han och man själv börjar bli trött. Haha det är inte många timmar man har på kvällarna till att göra något, eller orkar göra något. Ibland är det skönast att lägga sig i tid och samla krafter till nästa arbetsdag. Eller oftast haha! Adam tycker nog jag e tråkig :P

Nu ska jag se om de är nå på tv. Min stackars sambo har inte kommit hem ännu, han kommer kanske vid 21. Han har bara börjar 05.30 i morse. Usch för BEAB räkningarna!

Längtar till imorgon!

Kram!

Lördag.

13-01-12,

Lördag. skönt med ledig dag!

Vi har börjat dagen med lite sovmorron, vi har sovit i omgångar jag o Adam för att kunna få sova ut lite. Funkar jättebra :) Sen åt vi frukost hela familjen. Sen blev de handling på ica.

Adam har spelat fotboll och efter Lokes vila har vi varit i Heden och ätit lasagne, gud vad jag älskar lasagne! :) så gott.
sen när vi kom hem därifrån har vi badat med Loke och myst på.

Loke har varit en liten testare idag, verkligen testat ens humör och ibland kan han verkligen gå en på nerverna minst sagt. Som att han gör vissa saker bara för att jäklas, lilla skitungen :)
men det är väl för att vi är föräldrarna, dem testar ju en mest hela tiden :) sen när andra är med så kan de va så himla goooa, för det mesta hehe.. Nåja, älskar han såklartt mer än allt annat ändå, lilltestarn :)

Han har hjälpt och packa ner granen nu iaf, vi har stökat undan julen, gud så skönt. Så nu sover granen i kartongen till nästa år. Han var noga att pussa granen innan den for ner i kartongen hehe sötkorven :) och alla tomtar har vi packat ner. nu vill man köpa nya fräscha grejer till huset inför våren! åh måste kolla nå hemsidor.

Ha en trevlig kväll. de ska vi ha :)

Fredag imorgon :)

13-01-10,

Imorgon är det fredag, jippi yey! :) Idag har jag haft stängning på förskolan, det gick himla bra ändå. Jag hoppas jag inte har glömt nått :) iofs är det jag som öppnar imorgon så får väl se då! Närå ska nog vara lugnt. Så imorgon ska ja dit tidigt men då får jag en tidig fredag också, himla bra. Slutar klockan tolv och då ska jag ta hem Loke så han får sova lunch hemma, kanske jag kan slumra med honom en sväng :) låter som en bra plan.

Synd bara att min kära sambo har Beab och måste jobba länge. Han kommer nog hem vid middag eller kring 18. Men jag och Loke får en mysig fredag iaf!

Åh jag är så glad, så glad :) Idag har jag mått toppen! Så skönt.

Nu ska jag dona på här hemma för sen blir det sängen rätt tidigt då man ska upp före fasen.

Trevlig kväll.

Full fart.

13-01-09,

Ja nu är det full fart på jobbet med alla barn som kommit tillbaka från jullovet, så nu är vi många! Men det fungerar bra ändå :) Dagarna går fort och allt rullar på. Jag e dock väldigt trött på kvällarna och lägger mig i bra tid för att orka upp sen igen. Imorse hade jag öppning, men det är så skönt att vi är flera som öppnar så man inte behöver vara själv! :) Så jag klev upp 05.15 och började promenera till jobbet 05.40. Blev bra det, fick en skön promenad innan öppningen. Iofs kom det inget barn förrän 07.15 men vi måste ju va på plats :) Fick därefter en tidig dag och tog hem Loke direkt han vaknat från vilan! Perres.

Så skönt med tidiga dagar ibland, det behövs. Så vi har busat hela familjen här hemma och handlat tillsammans. Skönt!

Nu ska vi se Sveriges Mästerkock som vi börjat se.

Trevlig kväll.

6 år.

13-01-06,

Idag firar jag och älsklingen 6 år tillsammans! :)
 
Underbart. 6 år sen jag åkte hem från Göteborg efter att ha bott där med Erica. Hon kom in för att plugga på universitetet i Uppsala och jag åkte hem till Boden igen. Hade surrat med Adam på msn och så under tiden i Göteborg och han ville gärna träffas när jag kom hem. Helt sjukt, han skulle faktiskt flytta till Uppsala för en tjej där men allteftersom vi började prata så chansade han och sket i henne och alla hans planer för att verkligen göra allt för att jag skulle bli hans! Han säger att jag är hans stora ungdomskärlek. Så himla gulligt. Svårt att tro det men kanske var så? :) Stort iaf när han struntar i tjejen han träffat och vill satsa på mig. Vi träffas och det känns så himla bra. Vi har haft så kul tillsammans och du är verkligen som min bästa vän, samtidigt som du är min stora kärlek. Vi har gått igenom mycket tillsammans, framgångar och motgångar. Vi har blivit starkare av allt som hänt oss. Det vi nu delar tillsammans är så mycket.. men framför allt en liten son, som bevis på vår kärlek till varandra. Jag ser framemot att åldras med dig och när vi blir gamla ska vi vara sådär gulliga som vissa pensionärer när dem går och håller varandra i händerna. De är så sött! De ska vi också göra. Du och jag! Älskar dig Adam, tack för att du finns!

Blir att fira med middag ute och bio! En 6-års dejt :)
 
2010
 
Dec-2010
 

Lokes dop 8 Maj 2011.
 
Weekend i London -2012.

Kärlek!

Lördag.

13-01-05,

Idag har vi inte gjort så mycket knop alls, bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten! :) Vi har tvättat och donat, busat och kramats! Sen har vi varit hos Adams föräldrar en sväng på fika. That´s it. Tänkte fara på badet med Loke men idag stängde dem kl två, men vi kanske far imorgon en sväng iaf. Vore kul, var ett tag sen nu. Måste bara hitta nån bikini och badbralls till Loke.

Näpp nu äre dags för soffan resten av kvällen, oj vad vi slappar på bra här :)

Trevlig kväll.

Fredag idag!

13-01-04,

It´s friday :)

Jag och Loke fick ju en lång sovmorgon av jobbet, men inte av Loke själv. Nepp han ville upp halv sju, jaha det var bara att gå upp för han började ropa, Hallååå mamma, hallåå :)

Men han fick komma över till våran säng och mysa där istället och kolla på bilder på min mobil. De gillar han och videoklippen som finns! Då kan han ligga länge och mysa :)

Sen tog vi frulle och for till förskolan klockan 9. Sen jobb 4 timmar sen hem igen och nu är det helg! :) Wonderful.

Blir inte mycket som händer ikväll, man e så himla trött. Blir att se På spåret som vi alltid ser och sen en film, vi ska se en thriller. Vad hette den nu igen? "frågar Adam"... The possesion eller Someguy who kills people. Får se vilken de blir.

Trevlig kväll på er.

Kärlek.

13-01-03,

Ibland blir man sådär överväldigad av all kärlek man känner för sin familj. Ens barn. Det går som inte att beskriva med ord.. De måste upplevas helt enkelt..

Idag är verkligen en sån dag, ojoj.. Allt känns bara så underbart! Lyckan.

På jobbet idag när Loke skulle vila så hade han sagt till förskolläraren som lägger dem att han skulle "gosa me mamma". Jo du får gosa med mamma sen hade hon sagt tillbaka. Då sa Loke "jo mamma jobba, Loke sova". Hehe sötnöten! :) Sen efter vilan kom han uppspringandes till mig och satt o myste i min famn. Bara passa på och njuta, kommer jag ju inte kunna göra sen på måndag!

Näe nu ska jag hoppa in i duschen och sen slappa nån timme innan sängdags! Gode trött. Imorgon blir en riktigt bra lugn dag på jobbet, vi gjorde om schemat lite eftersom vi är så få barn om många förskollärare så vi jobbar 4 timmar var bara. Jag börjar 9 och slutar 13. Känns väl rätt okej då det är fredag och allt? :) Så skönt! För på måndag startar ju mitt riktiga nya schema igång med öppningar och stängningar och alla möjliga pass så skönt med lite lugnare nu :)

Så mycket kärlek man kan känna för sitt barn, det är verkligen otroligt. Det är ens allt.

Utkast: Jan. 03, 2013

Mjukstart!

13-01-02,

Ja oj vad jag gruvade mig för jobbet i onödan alltså. Det var 7 st ettåringar som var på sin avdelning, sen var vi totalt 9 stycken barn mellan åldrarna 2-5 så vi slog ihop oss och var tillsammans på en yta istället. Gick hur bra som helst och jag fick vara med min älskade son heeeeela dagen lång :) så mysigt och lyxigt! Himla nice.. så vi gjorde ett bra schema också för oss som jobbar idag imorgon och fredag så alla blir nöjda :) En bra mjukstart helt enkelt!

Nu sover mitt lilla charmtroll och jag e gode trött ändå. Ska kanske se om de är nå på tv, sen blire nog sängen. Ännu en lugn och mysig dag väntar imorgon på jobbet. Oj vad jag älskar mitt jobb, har jag sagt det föresten?! ;)

Puss på er söta där ute.
 

Tillbaka till jobb.

13-01-01,

Oj det var konstigt att skriva 2013... så är det ju alltid i början :)

Jahapp då var det dags att kliva upp imorgon och fara med Loke och mig själv till jobbet. Jag är inte alls taggad, vill så gärna vara ledig längre huuuuu... men vi börjar med tre dagar där det förhoppningsvis är lite mindre barn antal än vanligtvis. Så en mjukstart blir bra! :)

Nu e jag så slut så jag tänker hoppa i säng, sova 9 timmar vore inte dumt! :) Tog på krafterna att vara uppe till tolvslaget igår haha! Vi skålade in det nya året och sen hoppa vi ner i säng.

2012 har väl inte varit så himla bra år enligt mig. Hänt väldigt mycket tråkigheter för oss, haft jobbigt med uppsatsen och allt som hör till den, vilket ledde till en bruten vänskap... Haft 2 njurstensanfall som varit fruktansvärt hemska.. och det ännu värre som inträffade vår stackars Loke som vi fick kämpa på med flera flera månader och sommaren var i princip förstörd. Det enda som var positivt under sommaren var ju att det inte ens var nått bra väder, typ sol och skönt ute... just för Lokes skull. Att vi inte missade alltför många fina dagar ute och bada då han ändå inte kunde nått av det..

Hösten blev ju lite bättre iaf då jag direkt efter min färdiga utbildning fick vikariat på 8 veckor och direkt efter det fick en fast tjänst som förskollärare bara några hundra meter ifrån vårt hus :) Så nu hoppas vi att år 2013 kommer bli så mycket bättre med allt vad det innebär :) Jag vet redan några saker som kommer bli bra! Resten får vi se allt eftersom, det nya året är då mer än välkommet!

Så nu ser vi framåt och lägger 2012 bakom oss!

Gonatt.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0