www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hemsk dag.

13-01-22,

Ja idag har inte varit nån speciellt trevlig dag, mest för att jag haft huvudvärk från 05 på morgonen tills ungefär nu på kvällen 19.25.. Började ta en tablett klockan 05 på morgon, släppte inte.. På jobbet har jag ont, tänker att det kanske är kaffet, för ibland har det varit så att jag haft ont i huvet och glömt dricka kaffe haha.. så har de släppt sen.. men icket! Funkade ej.. ont i magen fick jag också på jobbet, blä... Slutade klockan fyra och tog en promenad hem.. usch så trött så trött och skallen värker... inge kul! Jag hatar verkligen o ha huvudvärk.

Nu skulle jag lätt kunna lägga mig i sängen och sova.. men man vill ju som ha lite fritid, men oftast har jag inte ens det eftersom jag lägger mig så tidigt.. usch börjar bli trött på det, vill känna att jag har ork att göra nått på kvällarna utan att vara en zombi... Vill ju få saker gjorda, finns massor av saker att göra här hemma. Men jag orkar inte... orkar ingenting... usch nej...

Nåja nu har jag klagat färdigt. Jag ska lägga mig i tid och sova! Har öppning imorgon så lika bra sova i tid. Skönt med en kort dag imorgon! Slutar 12 :)

Gonatt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!