www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tillbaka till jobb.

13-01-01,

Oj det var konstigt att skriva 2013... så är det ju alltid i början :)

Jahapp då var det dags att kliva upp imorgon och fara med Loke och mig själv till jobbet. Jag är inte alls taggad, vill så gärna vara ledig längre huuuuu... men vi börjar med tre dagar där det förhoppningsvis är lite mindre barn antal än vanligtvis. Så en mjukstart blir bra! :)

Nu e jag så slut så jag tänker hoppa i säng, sova 9 timmar vore inte dumt! :) Tog på krafterna att vara uppe till tolvslaget igår haha! Vi skålade in det nya året och sen hoppa vi ner i säng.

2012 har väl inte varit så himla bra år enligt mig. Hänt väldigt mycket tråkigheter för oss, haft jobbigt med uppsatsen och allt som hör till den, vilket ledde till en bruten vänskap... Haft 2 njurstensanfall som varit fruktansvärt hemska.. och det ännu värre som inträffade vår stackars Loke som vi fick kämpa på med flera flera månader och sommaren var i princip förstörd. Det enda som var positivt under sommaren var ju att det inte ens var nått bra väder, typ sol och skönt ute... just för Lokes skull. Att vi inte missade alltför många fina dagar ute och bada då han ändå inte kunde nått av det..

Hösten blev ju lite bättre iaf då jag direkt efter min färdiga utbildning fick vikariat på 8 veckor och direkt efter det fick en fast tjänst som förskollärare bara några hundra meter ifrån vårt hus :) Så nu hoppas vi att år 2013 kommer bli så mycket bättre med allt vad det innebär :) Jag vet redan några saker som kommer bli bra! Resten får vi se allt eftersom, det nya året är då mer än välkommet!

Så nu ser vi framåt och lägger 2012 bakom oss!

Gonatt.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Ja huvva vad mycke tråkigheter 2012 men jag hoppas att vi alla kommer få ett bra år :D

2013-01-01 @ 21:25:38
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Marre

Lite sent sahar men GOTT NYTT AR!!!!!!!!!!!!!! puss sotgumman

2013-01-11 @ 04:20:33
URL: http://marli.blogg.se
Postat av: Marre

Ps: jag tror 2013 ocksa ar ditt ar!!!! :) Tror det kommer bli ett grymmes ar!

2013-01-11 @ 04:21:11
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!