www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fixarhelg.

13-07-14,

Lördagen var Loke med mormor och morfar och vi hade en fixar dag i huset. Vi hann iaf med att tapetsera färdigt toan, vi satte upp två våder bakom toan, var inte de lättaste men för att vara vi så blev jag fasen riktigt nöjd haha :) Två osmidiga som samarbetar på en liten liten toa! haha. Sen satte vi upp ett toaskåp också. Golvet har jag målat svart också, de var ju rött innan.
 

Sen bar de ner till källaren och ut med alla lådor och så flyttade vi ett hyllsystem som var efter långsidan i förrådet till att istället vara längst ner mot väggen så att vi kan göra ett mindre förråd och dela av så man kan göra ett rum eller liknande av resten. Blir nog bra. Är en del kvar att rensa men nog kommer vi kasta mycket dynga :) Hur kan man samla på sig så himla mycket? Hehe. finns ju alltid att kasta.

Efter de fixet for vi till Panelen och åt middag ute, grymt gott. Sen bar de iväg på 3D bio i Luleå och vi såg War World Z. Den var faktiskt bra tycker ja, hade inte så höga förväntningar men den var bra!
 
 
Söndagen blev lite fix på morron sen kom Loketokis hem igen! Man hinner ju sakna honom massor när man inte har honom runt sig, storkillen.

Efter lunch blev de kalas för Johanna och Richard. Dem slog ihop och firade samtidigt, Johanna fyller 10 juli och Richard 20 juli. Loke och Hugo fick busa lite också :)

Nu ska vi slappna av och se film, fast först en kopp the i den nya (begagnad) utegruppen som jag fyndat.

Trevlig kväll.

 
 
Hejs.
Kommentarer
Postat av: Mia

Det blev ju super fint på toan! :)
Duktiga ni är som grejar på.. ska vi ta och göra också nu!
Kram

2013-07-14 @ 21:37:38
URL: http://bymia.blogg.se
Postat av: Mia

Det blev ju super fint på toan! :)
Duktiga ni är som grejar på.. ska vi ta och göra också nu!
Kram

2013-07-14 @ 21:38:55
URL: http://bymia.blogg.se
Postat av: Magda

Det blev ju jätte bra på toan :) så roligt att fixa till hemma :) vi måste komma o hälsa på er snart så vi får kolla på riktigt också :))

2013-07-15 @ 12:32:37
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!