www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Innefix idag.

13-07-29,

Ja idag var de mindre bra väder, så då kan man med gott samvete vara inne och greja på istället. Plus att det är ganska skönt att inte flänga runt så mkt nån dag också :) jag är ju inte den smidigaste nu som sagt men annars tycker ja det är så kul då man far och gör saker på dagarna, bara tar de som de kommer och strosar runt. men ibland säger kroppen ifrån :) Nu är det 20 dagar kvar bara! :)

Vi skulle bygga ihop en Malmbyrå nu på morgonen men hur är det möjligt att dem har satt samma saker i båda kartongerna? Kartong 1 och kartong 2 visade samma innehåll, inga skruvar eller lådor med.. suck! Så nu måste ja skicka in kvitto och gorma för att dem ska kunna skicka ut en ny del till mig, suck. Har ofta otur med grejer jag beställer tycker jag.. Samma med det jag beställt innan detta, då hade dem missat en grej som inte kommit ännu, som är påväg... suck! Man blir så arg, haha och nu med alla hormoner ;) Muppar.

Nåja, en lugn dag väntar och lite pyssel. Fixade lite i köket igår, glad för allt man hinner göra för snart blir det full rulle här hemma :)

Du är efterlängtad lilla vän!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!