www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Njuta av dagarna.

13-07-11,

Igår åt vi middag ute jag, Mia och Magda.. Det blev på Far East och jag tog en riktig stekrätt, Filé Mignon med beasås och rödvinssås med pommes till.och de var riktigt gott! :) lite glass och choklassås till efterrätt! gud så mätt man var. Var precis så mätt som jag såg ut haha, magen höll på spricka vill jag lova.
Men riktigt mysigt och sånt borde man göra oftare! tack tjejer, alltid lika mysigt :)
 
 
 
 

Idag har vi åkt till Luleå för att Loke skulle få åka tåg med farfar som är lokförare. Han skulle få åka med farfar på jobbet i ett av tågen. Oj så spännande, han längtade och pratade mycket om tågen. bara att sitta och se på tågen som kom var ju spännande, men så fick han åka i ett lok med farfar och pappa. Jag skippade eftersom jag inte är så smidig längre och klättra upp där då hade jag säkert ramlat ner haha med magen i vädret. Nej jag vinkade och fotade :) Gullrumpan. Först var han lite rädd, men när han fick se utsikten därifrån och att dem backa och for tyckte han var så spännande. Han kommer nog prata länge om de :)
 
 
 
 

Efter lunch for vi ut till Rävasten för att fika med mormor och morfar. Himla mysigt det är där. Köpte även jordgubbar där från Mockträsk, dem ska ju va godast. Måste smaka ikväll.
 
 
 


En riktigt bra dag de varit.
 
Man ska njuta av varje dag och göra det bästa man kan av den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!