www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kärlek.

13-03-13,

Det går ju inte att beskriva känslan man haft idag, spänningen nervositeten och allting. Men allting gick så himla bra, och allt såg jättebra ut. Jag är så himla lycklig! Denna gång gick sköterskan igenom allting så himla noga tyckte jag jämfört med förra gången.. Hon tittade verkligen från topp till tå och man fick se alla små detaljer, eller hon visade och berättade vart alla små detaljer var hehe. De är ju rätt svårt att se annars :) Men att se lilla hjärtat slå för fullt och små armarna och benen som sprattlar. OJOJ säger jag bara... det är en otroligt härlig känsla, samtidigt som man är så fascinerad av att försöka hinna se så mycket som möjligt :)

Ja, vi är alltså i vecka 18 nu och vi fick backa en vecka från de vi fått sagt från början men det gör ju ingenting. Brukar ju ofta vara så... Beräknad födsel 18 Augusti...

Är så glad och har kikat på bilderna hela kvällen. Vårt andra lilla hjärta ligger just nu och myser i min mage och sprattlar och har sig... Tänk att Loke ska bli storebror! Vi får se om det blir en flicka eller pojke, de var inte helt säkra, såg först att det var en tjej och sen att det var en kille så vi får avvakta och se!! :)

Lyckan är total! Underbara älskade du som bor i min mage, som jag älskar dig redan..
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Marre

Va bra att allt gick bra!!! :) Forstar hur fantastiskt det maste kannas! *langtar*. Jag var till min lakare idag, hon ar helt underbar, ar helt kar i henne. Jag provar ringa i helgen sa kan jag uppdatera dig. Vill inte skriva i bloggen.... :)

2013-03-14 @ 20:49:36
URL: http://marli.blogg.se
Postat av: Mia

Ih, såå kul :) :)
Längtar tills det blir min tur nästa gång.. Lär ju tyvärr dröja nåt år... :)

2013-03-15 @ 21:32:38
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!