www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lite ångest har man allt.

13-03-26,
 
Ja nog har man lite ångest alltid... Sista dagen som 29 åring, imorgon blir man faktiskt 30 år!! Det är ju helt sjukt.. När man var liten så var ju någon som fyllt 30 supergammal, och nu e jag själv där?! Ofattbart.. men samtidigt är man väl så gammal som man känner sig? Vi säger så :) Men jag har en underbar familj, en son som är 2 år och 3 månader och en liten minibebis i magen. Denna vecka har vi passerat halvtid! Vecka 20 är här :) Så nu är det "bara" de andra 20 veckorna kvar så kommer vår nya lilla familjemedlem! Tänk så underbart :)
 
Nåja, nu har jag pustat ut, gjort en gigantisk smörgåstårta ikväll, tog längre tid än jag trodde.. Hujja! och den fick inte ens plats i kylen, wtf? :) För stor! Så nu får vi luska ut nått annat ställe för den..
Imorgon öppnar jag förskolan och sen går jag hem klockan 12. Helt perfekt på ens födelsedag och allt! Då ska jag skynda mig hem och städa lite och göra iordning de sista innan gästerna kommer. Blir inget speciellt firande för mig annat än tårta och så. Har ju tjejresan att se fram emot! :) Ser ju det som min födelsedagsresa! :)
 
Nu dyka ner i säng. Imorgon blir jag 30.... buuhuuuuu :)
 
Haha näedå! Fylla år gör man, bara face it ;) Trevlig kväll.
Kommentarer
Postat av: Marre

Va fan! Jag vill ocksa komma och fira och ata smorgastarta! :( Sanna saker man blir sa ledsen over att man alltid missar! DUMMA! Grattis i forskott sota fina Marie! Hoppas du far en helt underbar dag! Det ar du vard! Ja visst tyckte man att 30 va gammalt nar man va ung. Nu tycker man det ar ju svinungt.. forfarande.. nya 20 :P Hehe! 50 ar gammalt.. eller?

2013-03-26 @ 23:50:04
URL: http://marli.blogg.se
Postat av: Mia

Hihi... Bara inse att vi inte är purfärska längre ;)
Stort Grattis vännen <3

2013-03-27 @ 08:03:46
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!