www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lovley day!

13-03-24,

Det känns som denna dag har varit hur lång som helst för att vi hunnit göra massa saker! Varit ute och grillat korv o pinnbröd, gött gött.

Sen efter lunch blev det badhuset, åh vad han tyckte de var skoj. Skrattade på en gång då Adam var först i vattnet. Han är inte rädd för vattnet alls, det är skönt att vänja honom redan nu. Han åkte lilla bebisrutschkanan men sen ville han även prova den andra barnrutschkanan som åker lite runt och han tyckte den var så kul. Igen, igen ropa han hela tiden :) så det blev ett antal gånger.

Nu e man helt slut iaf efter en lång dag. Efter middagen så har jag även klippt Lokes hår. Det började bli himla långt, så nu e han korthårig igen! Skönt så länge man kan klippa det själv och inte behöver gå till nån frissa.

Lite bilder är väl på tiden?! :)

 

Vi skrattar och sjunger i bilen efter badet! :)
Tidigare i veckan då Loke invigde sina nya snickarbyxor! :)
 
Där var han långhårig men nu äre kort! :)
 
Nåja nu ska jag krypa ner i soffan och kanske orka se en film. Kommer dock somna snabbt ikväll. Öppning imorgon så måste ändå i säng i tid!
 
Hoppas ni också haft en bra helg.
 
Kram på er.
 
 
Kommentarer
Postat av: Marre

Hej finaste familjen Rutstrom-Berg! Va kul med bilder- ah vad vacker du ar!!!!!!! :) Stralar som en sol! :) Snygging Loke ar i sin nya frilla! Han ar en san stor kille nu! Pussar fran Marre!

2013-03-26 @ 04:41:11
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!