www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Resa bokad!

13-03-18,

Åh det är så himla kul att vi bokat resan nu och hotell och allting! Bara fara dit och njuta av 3 dagar med tjejerna! Shopping, surr och massa mys! :) Oj vad jag längtar. Det var himla kul att dem nappade på idéen då jag kände att jag inte kommer vilja ha nån slagas 30 års fest nu när jag fyller år, utan sa istället att kan vi inte åka en weekend till Stockholm eller nått?! JA! :) Det blev det. Himla nice. Passar mig precis lagomt nu när man har magen och vara rädd om också! :) Men nu ska det ju inte vara nån fara att flyga, då jag är i vecka 19 nu också. Är man i vecka 30 så ska man avstå från att flyga då det finns risk att dem får nödlanda om man "behöver föda" haha :)

Kommer vara i vecka 24 då vi åker! De e lugnt :)

Yes så det längtar man till. Nu har en ny vecka börjat och jag startade måndagen med en stängning, men de gick himla bra ändå. Dagen har gått fort. På onsdag har jag min korta dag och då ska vi även till barnmorskan och lyssna på lillens/lillans hjärtljud! :)

Nu ska jag slappa i soffan och se Familjen Annorlunda! :) Usch hur kan man få halsbränna av en enda sockrig godis? Hujja! Jag kan typ äta choklad och salta godisar, men alla andra godisar börjar jag må illa av. För mycket socker känns de som och nu fick jag tydligen halsbränna också. Suck! Man glömmer ju som av sig, är ju så lätt att det slinker ner en godis i mun och så mår man dåligt resten av kvällen. hehe! Är iofs bra, äter ju knappt nå godis längre, mest frukt. Har lite nojja på blodapelsiner, sååå gott!! :)

Ja så det kan bli :)

Hej hopp, ner i soffan med mig!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!