www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skottning och fondue! :)

13-03-09,

Imorse bjöd Loke oss på en sovmorgon, eller först vakna han halv sex och ville ha välling, ja vi chansar väl att han kanske möjligtvis kan somna om, men han brukar aldrig göra det när han vaknar den tiden, men jo sicken tur vi hade. Han somnade om till halv åtta! :) grymt skönt! Haha ja det är en riktig sovmorgon för en småbarnsfamilj :)

Sen har vi varit ute och skottat hela familjen, var skönt i solen och att den börjar värma lite smått nu också! Loke gick omkring med sin lilla snöbjörn och gjorde som pappa Adam gjorde :) Gullet, men sen börja han äta snö, mindre gulligt haha :) Men nu längtar man till sommaren! Tänk och slippa alla kläder, overall och vantar. Bara springa ut på gården, oj så skönt.
 


Idag blir det Fondue till middag! Oj så gott det ska bli. Bakad potatis, massa såser, sallad, halloumi ost, fläskfilé. Mums!

Sen antar jag att det blir slagern ikväll. Final i Stockholm, får se vilket bidrag vi kommer skicka iväg till Eurovision. Tänk om det blir Sean Banan? Allvarligt... oj sverige kommer skämmas! :)

Ha en mysig lördag allihopa!

Var rädd om varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!