www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sol och bad! :)

13-05-25,

Ja nu har vi haft riktigt varmt länge här uppe och det är så skönt! På jobbet har vi varit mycket ute med barnen och det är ju helt enormt skönt :) Dem leker så bra och man kan sitta ute och rita och dona! Härligt som tusan..

Och idag när vi vaknade var de redan 16 grader ute.. på dan har de varit varmare, dock lite molnigt men ändå varmt. Vi tog fram vår pool vi köpt för att fylla med vatten! Vi tog trädgårdsslangen och fyllde med kallt vatten och sen några hinkar med varmt vatten! :) Loke var hur ivrig som helst på att få bada. Han var så glad! :)

Så de har varit en härlig dag, på morgonen for jag och Loke på stan och köpte lite presenter till mors dag imorgon och mamma fyller ju år och farmor har fyllt år, så vi ska samlas alla imorgon i Heden och fira allting! :)

Hann tyvärr inte vara med på minnesstunden för Vatchareeya som de hade i stan klockan 12. Hujja det är så sjukt det som hänt. Helt fruktansvärt och den senaste tiden är det nästan det enda man har tänkt på... Som den värsta skräckfilmen juh! 20 årig flicka som försvunnit spårlöst och sen efter någon vecka hittar man kroppsdelar ute i en stuga och sen ännu fler kroppsdelar utanför i skogen... Nu saknar dem händerna på från henne... Hujja! De är så sjukt, ett styckmord av dess like.. Man kan inte tro de är sant, i lilla Boden! *ryser*

Nåja... man ska vara rädd om varandra och ta vara på det man har.

Hoppas bara de har tagit mördaren nu och att han erkänner.

Nu blir de kanske jordgubbar och glass, de är alltid gött.

Trevlig kväll.

Kollat bilar.

13-05-22,

Både igår och idag har vi kollat på lite bilar i luleå på bilaffärerna.. Nog blir man sugen på de dyraste såklart :) men eftersom vi är lite realistiska och inte vill ta hur stort lån som helst för en bil så har vi hållt oss i rätt prisklass. Vi vill ju ha en kombi, en volvo kombi, vi är ju som inne på volvo så :) en bra familjebil. Så ikväll har vi lånat hem en som vi troligen kommer köpa, himla uppdatering jämfört med okken (vår volvo 240) haha men de är ju alla bilar iofs :) det enda som är negativt är att vi vill ju egentligen ha automat, men denna har manuell växellåda. men den kändes så himla lätt att växla med så de var som inga problem. inte som med gamla bilar direkt utan smidig och välskött :) spännande.

Är ju inget vrålåk men en klar förbättring mot för vad vi har idag. Det här är en 2003:a iaf.

Ja vi har lånat hem den ikväll och kört till mina bröder och till Palo så han fick kika lite. Imorgon ska den tillbaka.

För oss äre ju en lyxbil haha :)

Nåja nu ska jag ta de lugnt en stund innan sängen kallar.

Trevlig kväll.

Underbara dag!

13-05-17,

Idag har solen lyst hela dagen och det har varit riktigt varm, 20 grader säkert minst! :) Vad tror ni vi gjorde på jobbet? Jo var ute såklart! Grymt skönt, smörja barnen lite och sen vara ute hela dan då vi går in för att äta lunch, sen annars uuuut :) Underbart jobb!!

Jag slutade redan halv ett idag så de blev att ta hem Loke och vänta in Adam, sen begav vi oss mot stan för att köpa mjukglass! :) Sagt och gjort.. Loke ville helst äta upp allt, tokig i glass lillsöten! Vi gick till två olika lekparker så han fick busa av sig. Sen handla lite kött och grilla :) Grymt nice!
 
 
Nån som äter med hela ansiktet :)
 
 
Lillsnyggingen!
 
 
Loke och mamma tjockis med magen :)

Mätt och belåten så ska vi lägga oss i soffan!

Tänk att det nu kanske äntligen blivit sommar!! :)

Slut i kroppen men kul imorgon!.

13-05-14,

Ikväll har jag ont i hela kroppen, varit en väldigt intensiv dag på jobbet med alla möjliga olika händelser och det har tagit på min kropp. Slitningar känns de som i nedre delen av magen, inte skönt, och ryggen värker.. hujja!

Blir soffläge och bara slappa ikväll.

Imorgon slutar jag lite tidigare, kring två. Då blire hem och sen göra middag för att åka iväg med brudarna Mia och Magda till Piteå :) Ska bli så spännande. Vi var ju och såg Terry Evans jag och Magda i Piteå förut, och nu är han här igen! Ska bli intressant :) Längtar massor. Kul och komma iväg lite också, en liten tripp!

Terry Evans - Min väg till mediumskapet startade när jag var 22 år gammal. Som medium tror jag på ett liv efter döden, vilket med enkla termer betyder att människans själ, efter att döden inträffat färdas till en annan dimension som för en spiritualist är känd som andevärlden. Vår tro är att dessa bortgångna själar kan kommunicera genom ett mediums sinne. Detta kallas mentalt mediumskap och det är mitt sätt att tro på Gud.

På jobbet 12 timmar.

13-05-13,

Ja de blev en sån här heldag igen. 12 timmar på jobbet, hujja.. jobba 7.30-16, sen PK 16.30-19.30... Man e redigt slut kan ja säga. Men det är ändå viktigt att ha personalmöten och planeringar hela förskolan tillsammans. Behövs massor men det är ju segt ändå. Nåja!

Adam har långa dagar också i veckan så Loke fick vara med mormor och morfar... dem hade suttit och ätit mat tillsammans och Loke åt och tyckte de var gott.. Så hade mormor frågat Loke, "är det något annat som du tycker om" Då hade han funderat och sen sagt... "jag tycker om mamma" "och jag tycker om pappa"..

Sötnosen... Hon tänkte ju om han tyckte om nån annan mat också, men så svara lillhjärtat sådär! Älskade unge, du är mitt allt.

Saknar dig fast du ligger i sängen några meter bort.. har ju knappt sett dig idag... Men ska gosas lite extra imorgon på morronen innan vi åker till förskolan! Hjärtat mitt..

 
Älskar dig.

Regnet det bara öser ner.

13-05-11,

Regnet bara öser ner.. trist..

Loke och Adam for och tittade på lite fotboll medans mamma målar sista varvet på lilltoan! Pust. Man är inte smidig med magen haha men det gick :) En spindel försökte komma i min väg för målandet men jag övervann min rädsla och tog den i ett papper och slängde ner den fort som tusan i toan! haha yes! 1-0 till mig mot spindeln! :) Stolt!

Får se vad som händer resten av helgen, troligen innemys och donande! Kan va skönt de me :)

Hejs.

Välkommen fredag.

13-05-10,

Fredagen är mer än välkommen! :) Vi fick lite extra sovmorron också då vi hade så lite barn på förskolan, nice och kunna göra så :)
Vi har varit nästan alla tillsammans idag på förskolan så jag har varit med Loke och massa småpluttar hela dagen. Ganska så nice! Tog vilan till och med tillsammans med Loke och några andra barn, tänkte om de skulle gå bra men det gick fint. Loke låg bredvid mig och viskade, "mamma miiii, åka Leos en annan dag?!"
Haha ja gubben, vi kan åka på Leos en annan dag!! :) sötnos. sen sov han gott med snuttisen.

Idag blev det middag på restaurang hela familjen. Åt på Artic Thai så jag tog Phad Thai och Adam tog nån rätt med räkor och bambuskott, Loke fick chicken nuggets.. :) Mysigt och gott vare.

Nu blire film och slappa! Har en livlig krabat i magen nu, de bonkar och har sig :) Kära lilla vän där inne!

När vi frågar Loke vad han tror de kommer bli, en lillebror eller en lillasyster så säger han "lillasyster". Så vi får se då, vi har ju ingen aning :)

Kram!

Söndag.

13-05-05,

Idag känns det mycket bättre i magen, himla skönt. Men man får ha i åtanke att ta det lugnt och inte lyfta alltför mycket..

Vi tog oss en liten promenad idag, sen var vi på bakgården en stund och kratta lite. Men inte så mycket gjort, Adam for iväg på match och jag o Loke gick in. Nu sover plutten. Resten av dagen blir nog lugn och skön.

 
Blommor fanns det ju ute nu, åh snart är sommaren här!
 
 
Rutschkanan har smält fram från förra sommaren.
 
Hejs.
 

Rädd att bebisen skulle komma.

13-05-04,

Ja jag hinner bara vakna i morse så känner jag hur sammandragningen var kommen. Jag har ju haft så några veckor att magen kan som dra ihop sig (kallas sammandragningar) och bli stenhård, lite obehagligt och jag har även haft att dem gjort lite ont under tiden men de håller ju bara i sig typ 30 sekunder sen släpper det och magen pyser ut igen. Men nu släppte det aldrig... Aj. Inge skönt... efter en timme utan att de släppt och den kraftiga mensvärken var ett faktum så ringde jag och rådfrågade med sunderby sjukhus och dem sa att jag skulle vila och känna efter under dagen hur de känns. Inte fara iväg och göra massa saker utan vila...

Ja jag vilade i typ 2 timmar med samma värk, blev nästan värre. Som världens mensvärk helt enkelt som inte gav med sig. Usch kändes inte alls bra så vi for med Loke till farmor, tur att hon bor så nära... och sen for vi till akuten.. ville verkligen kolla detta, kändes inte bra. I bilden påvägen dit var de superjobbigt.. var som inte som värkar men grymt hemskt mensvärk och jag höll på börja kräkas men slapp det som tur var.

De kollade upp allting, med ctg kurva om jag hade några värkar och även bebisens hjärtljud. Såg bra ut, hade inte några värkar och bebisens hjärtljud var bra. Fick även göra ultraljud för att se hur det såg ut med livmodertappen och moderkakan och allt det där. Moderkakan låg fortfarande långt ner men livmodertappen var helt stängd, så jag höll inte på att få en bebis men jag hann tänka dem tankarna... hujja! Det hade inte varit kul.. Då hade det blivit Umeå på en gång och inte säkert bebisen överlevt juh.. Så jag var ganska skraj innan alla kollerna.

Men pust, skönt att allt såg bra ut. Jag kan ha ansträngt mig för mycket och samtidigt som bebisen växer så växer ju livmoder och det kan slita ordentligt. Så nu äre mer vila som gäller och jag får nog tänka på alla lyft jag gör, typ lyfta Loke och greja hemma..

Får se hur de känns att jobba, jag hoppas ju det går bra. Ska jobba fram till 1 juli är ju planen.

Gud man tänker inte så mkt utan man kör ju bara på som vanligt, hade ju så lätt med Loke. Allt gick ju som smort och man var ju som bara tjock, inga krämpor eller så. men graviditeterna kan ju se väldigt olika ut så nu får jag försöka lyssna på kroppen. Lillbebisen är ju såklart viktigast och att man inte har ont.

Jag längtar till lillbebisen kommer, gud så spännande det kommer bli för Loke.
Åh han kommer bli en sån gullig storebror.

Jag, magen och Loke i vecka 25.

Tack bebis för att du stannar där inne! Gärna länge till :) 15 veckor kvar juh.
 
 

Känns inte som fredag.

13-05-03,

Det har inte alls känts som fredag idag, eftersom vi hade ledig dag på onsdag och då vart det som att onsdagen var en söndag, så torsdag blev måndag och fredagen blir tisdag, ja konstigt :) men det är ju såklart skönt med helg! ledig igen :) Nästa vecka blir också bra, då är det röd dag på torsdag och då e vi lediga!! plus helgen sen :) love it!

Men shit hur trött jag är alltså. Undra om jag kommer att palla o se film? Rekordet för någon dag sen var ju att jag somnade när själva introt av filmen var, musiken och de ni vet... suck! då vare bara att lägga ner, inte ens värt att kämpa för o se. haha. Galet trött man kan vara alltså.

Magen tar mycket energi från en.. den lille/lilla sparkar en del och har sig, det är en sån häftig känsla, ibland obehagligt då de känns som magen håller på vända sig ut och in men oftast mysigt och fränt, ett mirakel i magen. Idag på jobbet sa barnen vid lunchen att min bebis får mat på huvudet när jag äter... hiih så skratta dem. Söta!

Här kommer några bilder från sthlm-resan med tjejerna.

 
Vår utsikt från hotellrummet.
 
 
Polkagris-tillverkning i Gamla stan!
 
 
Såhär mysigt var det i Sthlm, sommaren är påväg.
 
 
Aifur, E-types restaurang i Gamla stan! Himla fränt med vikingatema och god mat. Bra stämning!
 
 
Ja och Mia på Skybaren på vårat hotell!
 
 
Magda och en Strawberry daquiri, själv tog jag en sån med 0% halt :)
 
 
Shopping! :)
 
 
Mys på hotellet med bastu, ansiktsmasker och surr! :)
 
 
Söta ni! Här e vi på fjärilshuset :)
 
 
 
Det var lite från resan iaf! :)
 
Här kommer en sista bild på mina söta killar!
 
 
Puss!
 
 

Hoppas man gör rätt.

13-05-02,

Jag sitter och funderar fram och tillbaka på om man gör rätt för Loke. Jag hoppas verkligen det. Just nu verkar det ju som det. Att det verkar ju bara dumt om jag inte ändrar, och jag tycker ju egentligen det men tänk om han inte hittar sig nya kompisar eller inte trivs, eller inte sköter sig i den nya miljön? Åh jag vill ju bara min älsklings bästa.. och nästkommande älskling som ligger i min mage. Vill bådas bästa såklart. Det tar emot att ändra men i längden är det nog det rätta beslutet... suck!

Det är skitjobbigt :/ vill bara gråta. (hormonerna.. )

Ögongodis.

13-05-02,

En länk jag såg idag! Mysig låt och lite ögongodis! :)
 
http://www.expressen.se/tv/noje/musikvideos/premiar-for-oh-my-love-fran-fagervallbjorkenvall/


Får kopiera och klistra in. Brukar ju få till de att de bara ska gå och klicka på men icke idag.
 
 
 

Bättre idag!

13-05-01,

Idag har vi haft en mycket bättre dag än igår! :) SKÖNT!
 
Loke har varit betydligt lugnare och inte alls lika gnällig, himla skönt. Han har varit den riktiga Loke istället! Jobbigt när man inte känner igen honom.. men idag har han varit go och mysig. Vi har varit ute på promenad, varit och handlat, hälsat på farmor och farfar... fått besök av mormor och morfar som nu kommit hem från Usa. Det tog med sig Elvis hem, vilket var rätt skönt för oss :) Sen har vi grillat ute och badat tillsammans. Nu sover Loke och jag somnade också, gud så trött jag är hela tiden hehe :)

Näe nu äre dags jag laddar in korten från kameran och lägger in lite bilder!
 
Kram.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0