www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Slut i kroppen men kul imorgon!.

13-05-14,

Ikväll har jag ont i hela kroppen, varit en väldigt intensiv dag på jobbet med alla möjliga olika händelser och det har tagit på min kropp. Slitningar känns de som i nedre delen av magen, inte skönt, och ryggen värker.. hujja!

Blir soffläge och bara slappa ikväll.

Imorgon slutar jag lite tidigare, kring två. Då blire hem och sen göra middag för att åka iväg med brudarna Mia och Magda till Piteå :) Ska bli så spännande. Vi var ju och såg Terry Evans jag och Magda i Piteå förut, och nu är han här igen! Ska bli intressant :) Längtar massor. Kul och komma iväg lite också, en liten tripp!

Terry Evans - Min väg till mediumskapet startade när jag var 22 år gammal. Som medium tror jag på ett liv efter döden, vilket med enkla termer betyder att människans själ, efter att döden inträffat färdas till en annan dimension som för en spiritualist är känd som andevärlden. Vår tro är att dessa bortgångna själar kan kommunicera genom ett mediums sinne. Detta kallas mentalt mediumskap och det är mitt sätt att tro på Gud.
Kommentarer
Postat av: Marre

Ah sa roligt att se ett medium - sa kul att du och Mia & Magda hanger ihop!!!! Ajda, inte bra att du ar sa slut i kroppen! Men det borjar val narma sig nu :P Du far ta det forsiktigt och ta hand om magen och bebben dar inne! PUSS

2013-05-17 @ 03:56:58
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!