www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sol och bad! :)

13-05-25,

Ja nu har vi haft riktigt varmt länge här uppe och det är så skönt! På jobbet har vi varit mycket ute med barnen och det är ju helt enormt skönt :) Dem leker så bra och man kan sitta ute och rita och dona! Härligt som tusan..

Och idag när vi vaknade var de redan 16 grader ute.. på dan har de varit varmare, dock lite molnigt men ändå varmt. Vi tog fram vår pool vi köpt för att fylla med vatten! Vi tog trädgårdsslangen och fyllde med kallt vatten och sen några hinkar med varmt vatten! :) Loke var hur ivrig som helst på att få bada. Han var så glad! :)

Så de har varit en härlig dag, på morgonen for jag och Loke på stan och köpte lite presenter till mors dag imorgon och mamma fyller ju år och farmor har fyllt år, så vi ska samlas alla imorgon i Heden och fira allting! :)

Hann tyvärr inte vara med på minnesstunden för Vatchareeya som de hade i stan klockan 12. Hujja det är så sjukt det som hänt. Helt fruktansvärt och den senaste tiden är det nästan det enda man har tänkt på... Som den värsta skräckfilmen juh! 20 årig flicka som försvunnit spårlöst och sen efter någon vecka hittar man kroppsdelar ute i en stuga och sen ännu fler kroppsdelar utanför i skogen... Nu saknar dem händerna på från henne... Hujja! De är så sjukt, ett styckmord av dess like.. Man kan inte tro de är sant, i lilla Boden! *ryser*

Nåja... man ska vara rädd om varandra och ta vara på det man har.

Hoppas bara de har tagit mördaren nu och att han erkänner.

Nu blir de kanske jordgubbar och glass, de är alltid gött.

Trevlig kväll.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!