www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Då var helgen slut.

13-11-17,

Helgen har gått fort, som vanligt. Men har varit så skönt att vara hela familjen igen samlade, efter en tuff vecka då Adam kommit hem EFTER Loke lagt sig varje kväll typ. Hujja jobbigt för honom också att inte ens hinna se Loke under dagen.. Men så är det med beabräkningarna, de är enorma mängder och det är iofs det dem lever på i stor del så företaget måste ju gå runt :)

Vi har då haft en mysig helg och haft roligt tillsammans! Busat, skrattat, lekt ute i snön, hälsat på farmor och farfar och ätit middag där, städat tillsammans (Loke är så söt då han ska hjälpa till), åkt bob ute och promenerat.

Nu ikväll har jag pysslat lite igen, målat en del saker som jag gjort, ska se hur de ser ut imorgon, fortsättning följer på dem. Ska på lite dekorationer och sånt jox så kanske jag kan visa sen. Men nu måste jag vila mina ögon så dags att krypa ner bredvid Thea. Adam har ju tyvärr börjat sova inne i Lokes rum just för att han är så orolig på nätterna och det funkar mycket bättre och alla sover bättre, förutom Adam då kanske som måste ligga på en madrass men de funkar :) han kan ju sova i princip överallt så. Vi har iaf bytt ut läspuffen mot en madrass så han e nöjd haha. Puffen var inte skön att ligga på. Jag hoppas Loke snart blir tryggare och kan sova ordentligt men det är en period nu och detta är nog bästa lösningen, vi erbjuder ju han såklart att komma upp och sova i våran säng om han vill men han har velat gå tillbaka till sitt rum då han kommit över till oss på natten och då gör vi ju det men just för att slippa springandet och oroligheterna så tittar nu Loke upp bara att Adam ligger där och somnar om. Skönt, vill ju inte han ska känna sig otrygg.

Jag och Thea myser på själva, ammar och sover, byter blöja, ammar, sover osv :) Hon äter typ 2-3 gånger på natten, oftast 2. Nä nu måste jag dyka ner.

Hejs!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!