www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag.

13-11-01,

November är det ju nu! Shises. Tiden flyger iväg och vår lilla pluttis är 3 månader om 10 dagar! Helt sjukt, hon kom ju nyss.

Igår var vi hela familjen till Jossan och Tomas och träffade deras två pojkar, Dylan och Jack. Mia tog med sig Emil och Magda kom också! :) Så de var full rulle på killarna, Emil Dylan och Loke sprang och busade och lekte och hade sig. Men dem verkade ha skoj iaf för de var mycket skratt och sen när vi skulle åka hem så ville inte Loke det, han ville stanna hehe. Dylan sa att han fick sova hos dem och det ville Loke men inte vi haha :) sötnosarna.

Men kul med en playdate!

Nu är det fredag och helg, skönt! Idag blir det att äta tacos till middag, var grymt längesen och det är ju så gott :) Ska strax fara och handla det.

Nä nu måste jag äta nått och gå på toa! Har tom duschat idag och badat lilla Thea :) woho!! :) Inte alltid man hinner med sånt, duscha själv alltså.
 
 
Jag och mina fina barn! :)


Trevlig fredag på er.
 
Imorgon ska vi på en liten konsert, jag e så taggad och Loke kommer säkert tycka det är superkul. MORATRÄSK!!!! :) Woho.  Lyssnade man ju själv på när man var liten!
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!