www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Pysseltime!

13-11-13,
 
Idag for jag till Magda efter att ha lämnat Loke på förskolan. Frågade han imorse om han ville fara och det ville han. Så då fick han det, är ju ändå inte så många timmar han får vara där så det gäller att han får leka med sina kompisar under den korta tiden som är. Väl hos Magda surra vi, pysslade och jag ammade och vaggade lillgumman! :) Hon somnade också en sväng i Magdas soffa lilla Thea. Då var det lättare att pyssla ;)
 
Gjorde några pompoms som jag tänkte ha i Theas kommande rum och några i Lokes rum. Man kan sätta fast dem i taket och ha några olika längder och färger. Tycker de är jättesöta! :)
 
 
 
Finns ju andra sorter också man kanske måste prova göra, ser så mysigt ut att ha sånna i barnrum! (bild från google)
 
Sen for jag och Thea o hämtade Loke och myste på hemma tillsammans. Adam jobbade länge och kom kring halv sju. Barnen somnade kring halv nio.
 
Jag tog mig en sväng på Coop för och handla och gud vilken avkoppling det kändes som! Haha, alldeles själv, inget barn som är missnöjd eller behöver uppmärksamhet, bara jag. Kändes faktiskt väldigt skönt den halvtimmen jag var borta. När jag körde i bilen skruvade jag upp volymen och diggade på :) Härliga lilla ensamtid hihi.
 
Nu äre dags för sängen. Imorgon ska Loke på förskolan igen, då har dem idrott, det tycker han alltid är så skoj. Sen på fredag är vi lediga tillsammans för då äre ju snart helg igen! Lovely :)
 
Puss o hej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!