www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag.

13-10-09,

Idag träffade jag Mia och Magda på stan för en lunch, vi åt på Opalen en supergo skagen macka, dock fick jag ta bort rödlöken som är sååå god, nåja, de var gott iaf :) Annars får ju lillan ont i magen..

men hon var inte nöjd lilla Thea, jag hade väckt henne innan vi for till stan för att byta om och amma, då vart hon inge glad stackarn, så de blev inte så långvarigt på stan, hon slockna hemma sen lillgummsan.. :)

Vi for även en sväng till luleå, eller på elgiganten för att kika på en surfplatta och vi inhandlade en billig variant att ha hemma, just för att Loke kommer använda den också. Då kan den se ut hur som helst sen :P Så den duger säkert bra :)


Nu sover båda barnen o jag är så ofantligt trött.... Eftersom jag inte dricker kaffe heller, men tror jag ska dricka 1 kopp per dag iaf, det kan ju inte påverka henne något, känns ju konstigt. Och då kanske man känner sig piggare iaf :)


Nu se lite Vikings sen soooooova.

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Mia

Nå lilltjejen :)
Jag ska tillbaka till koskelas på lördag för att träffa läkaren och göra nån fler mätning. Men min plan är då att göra operationen så fort jag kan :) skulle vara så skönt!!
Kram

2013-10-09 @ 21:33:42
URL: http://bymia.blogg.se
Postat av: Marre

...vad ar en surfplatta for nat?? Haha, ar det en IPAD?? ROligt namn! PUSS

2013-10-10 @ 03:02:11
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!