www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bättre dag,

13-09-19,

Haft en bra dag idag, varit en sväng på stan med Mia och Emil! :) Vi gick på Jysk som nyöppnat idag, kul att det kommer lite mer butiker till stan. Sen gick vi på lite andra affärer också, sen blev det dags att hämta Loke från förskolan. När jag kommer dit står han och Wilmer och dansar loss i "discorummet".. Hehe skitsöta :)

Sen har Adam slutat tidigare idag tack och lov, jäkla beab,.. de andra dagarna i veckan har han kommit hem kanske 18-19 nångång.. knappt så att Loke fått se Adam under dagarna, han har frågat efter honom och sagt att han saknar honom. Gullet.

Så de var skönt att vara alla hemma tillsammans. Killarna har badat och bastat och sen fick jag gå ner och duscha och basta själv en stund, himla skönt var det, även om det bara var en kort stund.

Thea har varit bättre ikväll... vi funderar just nu på om hon har kolik eller inte?! det har inte varit speciellt kul dessa kvällar... hujja! Skrik i flera timmar, och man märker att hon egentligen vill sova men att det bubblar och gör så ont i magen på henne stackarn.. Vi får se hur helgens kvällar blir också... Håll tummarna, detta är inte kul när det inte går att göra något åt det...

Nu sover hon och jag ska dyka ner i sängen BUMS!

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!