www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag o helg.

13-09-06,

Fredag och helg! Vilket betyder att Loke är hemma med mig och Thea idag :) Vi har busat och dansat och lekt med bilar och sett på film och skrattat :) och lilla Thea har sovit, ätit och varit lite ledsen emellanåt och även nyfiken då hon legat o kikat på vad jag o Loke gjort :) När Adam kom hem for vi iväg till dollarstore och sen busade vi i en lekpark och sen handlade vi.

Nu sover Loke och Thea har precis somnat i soffan, tror hon kan ha somnat in för natten nu, ska nog flytta över henne till hennes spjälsäng så kan jag bara krypa ner sen själv också. Men låter hon mysa på en stund i soffan med mig, det är ju så gossigt! Oj vad jag har pussat på henne idag :) goootjejen min.

Näe nu sitter jag och funderar varför jag åt så mkt godis just?! När jag var gravid kunde jag bara äta typ en godis sen mådde jag illa av dem, så de blev inte mycket godis. Nu däremot när hon är ute ur magen så kan jag äta massa godis utan att må illa på en gång, nu mår jag ju illa för jag tryckt i mig för mycket! Blä... vill ju gå ner i vikt nu efter förlossningen, måste ta tag i det där snart. Bli hurtig och äta rätt. Mamma min och brorsans tjej Johanna har ju gått med i Viktväktarna och mamma har tappat 7 kg och Johanna 10 kg... det är ju sjukt bra! Men verkar lite krångligt att räkna poäng hela tiden osv.. men kanske man skulle prova?! Eller så kör man på som vanligt och bara tränar mer... kanske mer min melodi?!

Nä nu se klart Sverige matchen,.. ska dem gå vidare till VM eller inte?!

Gonatt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!