www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jihoo.

13-09-26,

Har typ fått en chock sen jag fick veta vad jag skulle få utbetalt denna månad, endast 4000 kr. Hur ska man kunna leva på det och betala räkningar som är på typ 6000 för enbart mig?! Panik har jag haft. Men så idag fick jag ett sms från försäkringskassan som meddelar att dem betalar ut en hel del till, så nu kommer ju detta att gå ihop! Yey :) En himla tur, tycker det är så tråkigt att ta från våra sparande pengar för att klara sig över månaden, man vill ju kunna spara också samtidigt, men denna månad blir det då inget sparande! Blir och försöka hålla sig i skinnet angående shopping just nu. Men vill ha så mkt, till Thea och till Loke, men det får vänta. Man måste ju överleva också :)

Loke skulle ha idrott idag på förskolan, det tycker han är superkul. Så det var nog enbart därför han fick fara idag, jag hade tänkt va hemma med båda idag men jag vet hur kul han tycker det är så han fick fara iaf. Det är ju sånt rusk skit väder så man vill ju bara vara inne. Nu ska jag mysa med Thea och sen dona på med lite pyssel :)

Jo Marre, idag fick Thea hoppa in i den söta overallen hon fick av dig :) visst blev hon söt?
 
 
 
 

 
Många som tycker jag fått långt hår, kan nog hålla med :) Tur jag inte klippte bort det när jag var gravid, tanken fanns då. Jag gjorde ju så när jag var gravid med Loke, då klippte jag bort långhåret men ångrade mig sen :P

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Mia

Ja du har ju jättelångt hår nu! :) så fint.
Jag fick ju också en knäpp och klippte av mig långhåret när jag var gravid.. dumma idéerna man kan få! ;)
Kraam

2013-09-26 @ 13:27:07
URL: http://bymia.blogg.se
Postat av: Marre

Ja men shiiiiit va FIN hon ar i moster/faster (vad ar jag for natt?? Bara Marre kanske?) fina overall! PERFEKT! Ja men du ar ju sa fin, tyckte nasten jag inte kande igen dig langre. Du har borjat aldrats.. haha inte pa ett daligt satt, man marker bara att vi blivit vuxna pa rikt. Vi ar ju faktiskt 30!! Vi kan val ha en har-tavling, jag tanker spara ut haret till midjan! Men jag blir less fort, det har ar langsta jag haft nagonsin. Sa vi kan val tavla! Forsten som klipper haret forlorar!!!!

2013-09-27 @ 06:25:41
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!